8 mai 2016 Comentarii 0

Mirel Rădoi, despre tragedia de la Dinamo: „Am rămas şocat, am stins televizorul!”

Mirel Rădoi, despre tragedia de la Dinamo: „Am rămas şocat, am stins televizorul!”

Cazul mijlocaşului camerunez Patrick Ekeng, care a decedat în timpul meciului Dinamo -Viitorul, după ce s-a prăbuşit pe teren în minutul 70 al întâlnirii, l-a şocat pe Mirel Rădoi.

Fostul internaţional s-a declarat revoltat de modul în care au acţionat cei care trebuiau să-i acorde primul ajutor jucătorului de 26 de ani.

„Cei care trebuiau să aiba grijă cred eu că nu ar trebui absolut deloc menajaţi. În astfel de cazuri ar trebui să fie toleranţă sub zero dacă s-ar putea. Cei care trebuiau să faca altceva decât au facut cred eu că locul nu le este printre noi. Altfel nici nu se poate gândi cineva că în 2016, un jucător care face un stop cardiac pe teren să fie dus la spital după patru minute, când eşti la nici un minut de mers pe jos de acel spital”, a mărturisit, pentru Dolce Sport, Mirel Rădoi.

Fostul tehnician al echipei Steaua a continuat: „Prima oară am văzut faza la TV şi am rămas şocat. Cu toţii în casă am stins televizorul pentru două minute pentru că nu ştiam, eram şocaţi, pur si simplu. Pur si simplu nu ştiam cum să reacţionăm. Am încercat să îi explic fiului meu că nu e ceva foarte grav, dar ştiţi cum e, în mediul online imediat a apărut şi chiar mi-a spus că îi este frică să mai joace fotbal”, a declarat Rădoi.

Patrick Ekeng a fost scos de pe teren cu ambulanţa, în minutul 70 al meciului Dinamo – Viitorul şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde, după ce a fost resuscitat timp de o oră şi jumătate, s-a constatat decesul

Post-ul Mirel Rădoi, despre tragedia de la Dinamo: „Am rămas şocat, am stins televizorul!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Mirel Rădoi, despre tragedia de la Dinamo: „Am rămas şocat, am stins televizorul!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Burleanu îl ia peste picior pe juristul CSA Steaua: “Situații din acestea halucinante vă asigur că nu au cum să se întîmple”

Burleanu îl ia peste picior pe juristul CSA Steaua: “Situații din acestea halucinante vă asigur că nu au cum să se întîmple” – Președintele FRF, Răzvan Burleanu, nu ia în …]

Sport 0 Comentarii

Tyson învață tenis! Fostul boxer lovește mingea de parcă ar fi moaca lui Holyfield! VIDEO

Tyson învață tenis! Fostul boxer lovește mingea de parcă ar fi moaca lui Holyfield! VIDEO – Mike Tyson (49 de ani) învață lucruri noi, la vârsta a doua. Fostul campion de box s-a …]

Sport 0 Comentarii

Horia Tecău se menţine pe locul 4 în clasamentul ATP de dublu

Horia Tecău se menţine pe locul 4 în clasamentul ATP de dublu – Tenismanul Horia Tecău, care şi-a asigurat săptămâna trecută participarea la Turneul Campionilor, se menţine pe locul 4 …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*