17 aprilie 2016 Comentarii 0

MOARTE CUMPLITĂ! A căzut de pe bicicletă într-o fântănă!

MOARTE CUMPLITĂ! A căzut de pe bicicletă într-o fântănă!

Un bărbat de 32 de ani din satul Sudiți, comuna Poșta Câlnău, a murit ieri după ce a căzut de pe bicicleta cu care se deplasa, direct într-o fântănă de pe marginea drumului.

Un apel la 112 anunţa ieri că un bărbat a căzut într-o fântănă de pe marginea drumului în timp ce se deplasa pe o biciletă.

O femeia a observat cum bărbatul mergea pe bicicletă, iar apoi a văzut doar bicicleta cum se sprijinea de tubul fântânii şi şi-a dat seama că o tragedie s-a petrecut sub ochii săi. Când s-a uitat în interior a zărit corpul bărbatului plutind în apă.

Pompierii sosiți la intervenție au scos cadavrul bărbatului de la o adâncime de 17 metri, poliția deschizând o anchetă pentru a afla cauzele care au generat acest eveniment.

Martorii spun ca biciclistul a încercat să se ferească de un tractor care venea din faţă, dar a virat prea brusc şi a ajuns cu bicicleta în fântănă.

Post-ul MOARTE CUMPLITĂ! A căzut de pe bicicletă într-o fântănă! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – MOARTE CUMPLITĂ! A căzut de pe bicicletă într-o fântănă!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Șeful FRF are așteptări mari de la derby-ul Steaua – Dinamo: ”Vreau să văd goluri”

Șeful FRF are așteptări mari de la derby-ul Steaua – Dinamo: ”Vreau să văd goluri” – Președintele FRF, Răzvan Burleanu, așteaptă să vadă spectacol la derby-ul Steaua – Dinamo, programat duminică, de …]

Sport 0 Comentarii

Terifiant! O mamă a filmat cum își bate bebelușul. Femeia voia să se răzbune pe bărbatul ei care o părăsise | VIDEO ȘOCANT

Terifiant! O mamă a filmat cum își bate bebelușul. Femeia voia să se răzbune pe bărbatul ei care o părăsise | VIDEO ȘOCANT – O înregistrare șocant a apărut pe …]

Ce şi cât să credem din vorbele de CAMPANIE ELECTORALĂ! Specialistul argumentează!

Ce şi cât să credem din vorbele de CAMPANIE ELECTORALĂ! Specialistul argumentează! – În plină campanie electorală, psihologul Cezar Laurenţiu Cioc, face o analiză imparţială şi fără culoare politică a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*