17 aprilie 2016 Comentarii 0

MOARTE CUMPLITĂ! A căzut de pe bicicletă într-o fântănă!

MOARTE CUMPLITĂ! A căzut de pe bicicletă într-o fântănă!

Un bărbat de 32 de ani din satul Sudiți, comuna Poșta Câlnău, a murit ieri după ce a căzut de pe bicicleta cu care se deplasa, direct într-o fântănă de pe marginea drumului.

Un apel la 112 anunţa ieri că un bărbat a căzut într-o fântănă de pe marginea drumului în timp ce se deplasa pe o biciletă.

O femeia a observat cum bărbatul mergea pe bicicletă, iar apoi a văzut doar bicicleta cum se sprijinea de tubul fântânii şi şi-a dat seama că o tragedie s-a petrecut sub ochii săi. Când s-a uitat în interior a zărit corpul bărbatului plutind în apă.

Pompierii sosiți la intervenție au scos cadavrul bărbatului de la o adâncime de 17 metri, poliția deschizând o anchetă pentru a afla cauzele care au generat acest eveniment.

Martorii spun ca biciclistul a încercat să se ferească de un tractor care venea din faţă, dar a virat prea brusc şi a ajuns cu bicicleta în fântănă.

Post-ul MOARTE CUMPLITĂ! A căzut de pe bicicletă într-o fântănă! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – MOARTE CUMPLITĂ! A căzut de pe bicicletă într-o fântănă!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Dumitru Dragomir și Mircea Sandu, chemați iarăși la tribunal, să dea cu subsemnatul în dosarul dezafilierii Craiovei / GALERIE FOTO

Dumitru Dragomir și Mircea Sandu, chemați iarăși la tribunal, să dea cu subsemnatul în dosarul dezafilierii Craiovei / GALERIE FOTO – Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, …]

Săracii din Galați au primit pachete pentru Paște! ”Doar așa mai mănâncă micuții ciocolată” | GALERIE FOTO

Săracii din Galați au primit pachete pentru Paște! ”Doar așa mai mănâncă micuții ciocolată” | GALERIE FOTO – Săracii Galaţiului au fost chemaţi la Cantina de Ajutor Social pentru a …]

Sport 0 Comentarii

Dănuț Lupu a fost externat. Fostul internațional a slăbit dramatic

Dănuț Lupu a fost externat. Fostul internațional a slăbit dramatic – Dănuț Lupu (48 de ani) a fost externat de la ”Matei Balș”, după aproape două săptămâni de la internare. Fostul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*