7 mai 2016 Comentarii 0

Moartea lui Patrick Ekeng, în presa internațională. “Fotbalul este din nou în doliu”

Moartea lui Patrick Ekeng, în presa internațională. “Fotbalul este din nou în doliu”

Tragedia de la Dinamo a ajuns în presa internațională. Moartea fotbalistului  Patrick Ekeng a fost relatată pe larg, în toată lumea. Jurnaliştii de la Marca scriu că “Fotbalul este din nou în doliu”.

Citește și:

Tototdată, jurnaliștii prestigiostului ziar spaniol au amintit în articolul numit „Moarte subită în fotbal” că Patrick Ekeng a fost jucător la echipa spaniolă Cordoba. Marca a scris și despre o altă tragedie care a avut loc pe un teren de fotbal în România, moartea lui Cătălin Hâldan din 2007, tot jucător al echipei Dinamo.

El Mundo Deportivo a relatat pe larg tragedia din fotbalul românesc. Jurnaliștii spanioli au scris că “ambulanţa a avut nevoie de 3 minute pentru a ajunge la fotbalistul camerunez, care a decedat deşi spitalul e lângă arena de fotbal.”

Cotidianul francez L’Equipe scrie că “moartea lui Patrick Ekeng nu este un caz nou.” Francezii amintesc la rândul lor de alte tragedii din fotbalul mondial, cum ar fi decesele fotbaliştilor Antonio Puerta, Serginho, Endurance Idahor sau Gregory Mertens.

BBC News a titrat în ediția electronică: Camerunezul Ekeng a murit după ce a picat pe gazon. Și jurnaliștii de la Sky News au scris despre moartea lui Patrick Ekeng. Cei de la The Telegraph l-au citat pe directorul sportiv al echipei Dinamo, Ionel Dănciulescu. “Nu îmi vine să cred. Este un coșmar. Pentru mine, pentru echipă, pentru toți fanii Dinamo. Este prea mult”, a spus Ionel Dănciulescu.

Post-ul Moartea lui Patrick Ekeng, în presa internațională. “Fotbalul este din nou în doliu” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Moartea lui Patrick Ekeng, în presa internațională. “Fotbalul este din nou în doliu”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un internațional român a privit șocat scena atentatului terorist din Israel. ^Era în zona în care un palestinian a ucis un soldat și a rănit alte 11 persoane. Atacatorul a fost lichidat de forțele de securitate. În haosul creat a mai fost ucis un om!

Un internațional român a privit șocat scena atentatului terorist din Israel. ^Era în zona în care un palestinian a ucis un soldat și a rănit alte 11 persoane. Atacatorul a …]

Sport 0 Comentarii

Schimbări în programa școlară. Materii noi și mai puține ore de Limba română la clasa a V-a

Schimbări în programa școlară. Materii noi și mai puține ore de Limba română la clasa a V-a – Ministerul Educației a schimbat programa școlară. De anul viitor, vor fi introduse …]

Sport 0 Comentarii

Anghel Iordănescu are șansa să facă primul pas hotărât spre Euro 2016, dacă bate Grecia care l-a dat afară în 1999! ^Zboară Puiu cu calificarea?

Anghel Iordănescu are șansa să facă primul pas hotărât spre Euro 2016, dacă bate Grecia care l-a dat afară în 1999! ^Zboară Puiu cu calificarea? – Anghel Iordănescu (65 de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*