12 mai 2016 Comentarii 0

Modificare majoră la Youtube, în curând

Modificare majoră la Youtube, în curând

Funcţia de mesagerie instant, una dintre formele preferate de comunicare, va fi în curând disponibilă şi pentru utilizatorii YouTube.

Noua funcţie de mesagerie este adresată discuţiilor cu prietenii şi membrii familiei, ajutând distribuirea clipurilor YouTube private.

Potrivit administratorilor platformei de video sharing, noua funcţie pentru „native sharing” are rolul de a convinge mai mulţi utilizatori să-şi distribuie clipurile pe You Tube, respectiv să folosească mai mult aplicaţia pentru smartphone.

Tot cu acest scop, YouTube a setat de curând funcţia auto-play în aplicaţia pentru mobil, forţând saltul automat la următorul clip video după terminarea celui aflat în redare, potrivit Go4it.

 Funcţia auto-play poate fi dezactivată folosind butonul prezent în interfaţa aplicaţiei.

Post-ul Modificare majoră la Youtube, în curând apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Modificare majoră la Youtube, în curând

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Prinţesa Linguriţă, pe urmele Prinţesei Polonic | Anca Lungu şi fetiţa ei de doi ani gătesc cot la cot

Prinţesa Linguriţă, pe urmele Prinţesei Polonic | Anca Lungu şi fetiţa ei de doi ani gătesc cot la cot – Abia întoarsă dintr-o vacanţă în Italia cu soţul şi fetiţa …]

Sport 0 Comentarii

Steliano Filip face scandal la Dinamo, din cauză că nu i s-a dat banderola de căpitan: ”Mă deranjează că sunt băgat la capitolul diverse. Nu am să accept niciodată să fiu de umplutură. Suntem consideraţi materie neglijabilă”

Steliano Filip face scandal la Dinamo, din cauză că nu i s-a dat banderola de căpitan: ”Mă deranjează că sunt băgat la capitolul diverse. Nu am să accept niciodată să …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*