Moment emoţionant pe scena Sălii Palatului! Cotabiţă şi Delia au cântat împreună! Ce i-a şoptit artista la ureche!
2 aprilie 2016 Comentarii 0

Moment emoţionant pe scena Sălii Palatului! Cotabiţă şi Delia au cântat împreună! Ce i-a şoptit artista la ureche!

Moment emoţionant pe scena Sălii Palatului! Cotabiţă şi Delia au cântat împreună! Ce i-a şoptit artista la ureche!

Un moment emoţionant a avut loc pe scena Sălii Palatului, unde Delia a susţinut un concert memorabil în faţa unui public numeros. Alături de artistă, pe scenă a urcat şi Gabriel Cotabiţă. Cei doi au cântat împreuna „Raiul e pe pământ”.

IMG_7530

La un moment dat, Delia i-a şoptit lui Gabi Cotabiţă la ureche că îl iubeşte, iar apoi, a spus asta de faţă cu toată lumea. „Îl iubesc. Îl iubesc necondiţionat”, a spus cântăreaţa în timpul concertului. Pe tot parcursul show-ului, o ambulanţă a fost prezentă în sală, aşa cum o cere regula. În martie 2015, Delia a susţinut primul concert la Sala Palatului, înregistrând un real succes cu un concert sold out. În cadrul X Factor, artista este cel mai longeviv jurat, patru ani consecutivi, dar și singurul jurat cu studii muzicale. Stabilind și doborând record după record cu fiecare piesă nouă numai în ultimul an, Delia devine cea mai importantă prezență feminină din industria muzicală și showbiz-ul românesc.

Post-ul Moment emoţionant pe scena Sălii Palatului! Cotabiţă şi Delia au cântat împreună! Ce i-a şoptit artista la ureche! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Moment emoţionant pe scena Sălii Palatului! Cotabiţă şi Delia au cântat împreună! Ce i-a şoptit artista la ureche!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Cum arată la 63 de ani Loalwa Braz, celebra cântăreaţă a hit-ului Lambada

Cum arată la 63 de ani Loalwa Braz, celebra cântăreaţă a hit-ului Lambada – Ajunsă la vârsta de 63 de ani, Loalwa Braz, interpreta hit-ului Lambada, e într-o formă de …]

Sport 0 Comentarii

Luis Enrique și-a anunțat absența de la gala în care se va decerna ”Balonul de Aur”

Luis Enrique și-a anunțat absența de la gala în care se va decerna ”Balonul de Aur” – Tehnicianul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, a anunţat că nu va fi prezent, …]

Sport 0 Comentarii

Naționala de handbal a României a remizat cu Serbia, la Belgrad

Naționala de handbal a României a remizat cu Serbia, la Belgrad – Naționala masculină de handbal a României a terminat la egalitate cu formația similară a Serbiei, 30-30 (17-13), marțea …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*