Moment incredibil la funeraliile lui Cesare Maldini! Fiul celui decedat, Paolo, a început să râdă! VIDEO
5 aprilie 2016 Comentarii 0

Moment incredibil la funeraliile lui Cesare Maldini! Fiul celui decedat, Paolo, a început să râdă! VIDEO

Moment incredibil la funeraliile lui Cesare Maldini! Fiul celui decedat, Paolo, a început să râdă! VIDEO

Italia și-a luat rămas bun de la unul dintre granzii din Il Calcio. Cesare Maldini, primul căpitan de echipă din Serie A care a ridicat deasupra capului Cupa Campionilor Europeni, a decedat luni, la vârsta de 84 de ani, iar funeralile au avut loc, marți seară, la bazilica Sant’Ambrogio din Milano.

A venit să-și ia la revedere de la Cesare Maldini, fost mare jucător la AC Milan și fost selecționer al Italiei, și Teo Teocoli (71 de ani), un cunoscut actor de comedie în Italia. Teocoli a imitat multe personaje din Serie A, printre care și pe Cesare.

Teocoli-522x415
download
0047g47b

 

Teocoli a îmbrățișat-o pe soția lui Paolo, apoi și pe fostul mare fotbalist. Maldini junior (47 de ani) a avut chef să și zâmbească, văzându-l pe Teo, pe care l-a mângâiat îndelung pe spate.

La rândul lui, Teocoli l-a mângâiat afectuos pe Paolo, semn al unei relații de amiciție între cei doi. Asta deși Teocoli l-a imitat deseori pe Maldini senior, parodiindu-l în diverse show-uri de televiziune.

La ceremonie a venit și ucraineanul Andrei Șevcenko, fost jucător la AC Milan, unde a fost coleg cu Paolo Maldini. Câștigătorul ”Balon de Aur” din 2004 a părut cel mai afectat dintre toți.

”Cesare a fost un grande. Un mare antrenor, un mare om. Era un tată pentru toți. Îmi pare rău. Mă scuzați…”, a spus emoționat ”Șeva”, după care a izbucnit în lacrimi.

Silvio Berlusconi, patronul Milanului, n-a scos nicio vorbă la ceremonie. În schimb, fostul atacant Daniele Massaro a afirmat: ”Pentru mine, a fost un al doilea tată”. Massaro a fost în lotul Italiei, la Cupa Mondială din 1982, adjudecată de Squadra Azzurra. Pe banca italienilor stătea Enzo Bearzot și ”secundul” său, Cesare Maldini.

Luigi Di Biaggio, antrenor la Under-21 (reprezentativă cu care Cesare a câștigat de trei ori la rând Campionatul European de tineret), i-a cerut scuze lui Cesare: ”Fără eroarea mea din Franța 1998, puteam deveni campioni mondiali”.

Italia, cu Cesare Maldini selecționer, a fost eliminată la penalty-uri, la CM 1998, de Franța, selecționata care avea să triumfe la Coupe du Monde.

Printre cei care și-au luat rămas bun de la Cesare Maldini s-au mai numărat Galliani, Pippo Inzaghi, Seedorf, Șevcenko, Mihajlovici, Toldo, Tassotti, Ambrosini și Montolivo.

Post-ul Moment incredibil la funeraliile lui Cesare Maldini! Fiul celui decedat, Paolo, a început să râdă! VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Moment incredibil la funeraliile lui Cesare Maldini! Fiul celui decedat, Paolo, a început să râdă! VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga Campionilor, ”sferturi”: Wolfsburg- Real Madrid 2-0. Un ”lup” și-a pierdut dintele în iarbă! VIDEO

Liga Campionilor, ”sferturi”: Wolfsburg- Real Madrid 2-0. Un ”lup” și-a pierdut dintele în iarbă! VIDEO – Victoria de miercuri seară a nemților de la WfL Wolfsburg în fața uriașilor de …]

Sport 0 Comentarii

Grigoraș, acid cu Mutu: “Ca să pot să fac o tactică, trebuie să alerge jucătorii!”

Grigoraș, acid cu Mutu: “Ca să pot să fac o tactică, trebuie să alerge jucătorii!” – Demis de la ASA Tg. Mureș după o ”revoltă” a jucătorilor, condusă de Adrian …]

Sport 0 Comentarii

FC Voluntari a transferat un mijlocaș englez

FC Voluntari a transferat un mijlocaș englez – FC Voluntari anunța că Jeffrey Monakana a fost transferat de la divizionara secundă engleză, Brighton & Hove Albion, și a semnat un …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*