11 mai 2016 Comentarii 0

Moment strânjenitor pentru Vladimir Putin. Președintele rus a căzut pe gheață în timpul unui meci de hochei | FOTO

Moment strânjenitor pentru Vladimir Putin. Președintele rus a căzut pe gheață în timpul unui meci de hochei | FOTO

Vladimir Putin este cunoscut pentru imaginea sa de “macho”. Nu de puține ori, liderul rus a fost filmat jucând hochei sau călărind. Acum, președintele rus a trecut printr-un moment puțin strânjenitor. Liderul de la Kremlin a căzut pe gheață, în timpul unei partide de hochei alături de mai multe vedete ale acestui sport.

Scena a avut loc în fața a sute de spectatori și a fost suprinsă de jurnaliștii invitați la meci. Vladimir Putin a jucat hochei pe arena de la Soci, unde are loc Festivalul Ligii Hocheiului de Noapte. Doi dintre coechipierii săi au fost câștigători ai Jocurilor Olimpice. Totodată, alături de Putin, s-au aflat ministrul apărării Serghei Șoigu și premierul Dmitri Medvedev. De partea cealaltă, echipa adversă a fost formată din amatori, relatează Daily Mail.
Echipa lui Vladimir Putin a câștigat partida, însă nu este clar dacă liderul rus a marcat vreun gol. La final, președintele rus a primit un trofeu uriaș pentru eforturile sale. Totodată, acesta și-a felicitat adversarii.

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”en”><p lang=”en” dir=”ltr”>Inaction man: Vladimir Putin slips up during all-star ice hockey game <a href=”https://t.co/A4gqb6XI72″>https://t.co/A4gqb6XI72</a></p>&mdash; Guardian World (@guardianworld) <a href=”https://twitter.com/guardianworld/status/730274259612749824″>May 11, 2016</a></blockquote>

<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Putin a creat Liga Hocheiului de Noapte în 2011, ca un cadru oficial pentru partidele de amatori din ţară. În prezent, în Ligă sunt înscrise 150 de echipe, din 56 de regiuni din Rusia.

Nu este pentru prima oară când președintele rus joacă hochei. Vladimir Putin a mai jucat partide în cadrul acestei Ligi în 2012, 2014 şi 2015. Presa rusă a scris că acesta a marcat 13 puncte în cele trei meciuri.

Foto: EPA

Post-ul Moment strânjenitor pentru Vladimir Putin. Președintele rus a căzut pe gheață în timpul unui meci de hochei | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Moment strânjenitor pentru Vladimir Putin. Președintele rus a căzut pe gheață în timpul unui meci de hochei | FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Face afacerea anului? ^Omul de afaceri Ion Țiriac a scos la vânzare turneul de la Madrid pentru 250 de milioane de euro!

Face afacerea anului? ^Omul de afaceri Ion Țiriac a scos la vânzare turneul de la Madrid pentru 250 de milioane de euro! – Omul de afaceri Ion Țiriac se află în …]

Sport 0 Comentarii

După căderea cabinetului Ponta, cu tot cu ministrul de Interne, patronul Gigi Becali a prins curaj: “Dacă ajung la DNA, Talpan și Boroi vor recunoaște că Oprea a vrut Steaua. Dacă eram cu el în ring, îl băteam!”

După căderea cabinetului Ponta, cu tot cu ministrul de Interne, patronul Gigi Becali a prins curaj: “Dacă ajung la DNA, Talpan și Boroi vor recunoaște că Oprea a vrut Steaua. …]

Sport 0 Comentarii

Irina Begu nu vede Germania favorită în barajul cu România: ”Avem un avantaj”

Irina Begu nu vede Germania favorită în barajul cu România: ”Avem un avantaj” – Jucătoarele din echipa României de Fed Cup așteaptă încrezătoare partida cu reprezentativa Germaniei din barajul pentru menținerea …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*