15 aprilie 2016 Comentarii 0

Momente de groază pe un hiopodrom din Franța! Un cal s-a prăbușit peste spectatori / VIDEO

Momente de groază pe un hiopodrom din Franța! Un cal s-a prăbușit peste spectatori / VIDEO

Clipe de panică, pe un hipodrom din Nantes (Franța). În timpul unei curse, un cal a ieșit de pe culoarul de alergare și s-a prăbușit cu tot cu jocheu în afara pistei.

Incidentul a fost unul extrem de grav. Cinci spectactatori care asistau de pe margine la cursă s-au ales cu răni serioase, după ce calul s-a răsturnat peste ei. Toate persoanele lovite făceau parte dintr-o singură familie.

Calul respectiv a decedat, din pricina unei hemoragii. Animalul și-a pierdut echilibrul în timp ce era cravașat la foc automat de către jocheu. 

Oamenii au scăpat cu viață dintr-un motiv care ține de de comportamentul calului. O regulă nescrisă spune că un cal nu calcă pe om, chiar dacă este căzut, pe motiv că animalul evită să pășească o suprafață moale, nesigură, care nu i-ar oferi stabilitate!

Post-ul Momente de groază pe un hiopodrom din Franța! Un cal s-a prăbușit peste spectatori / VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Momente de groază pe un hiopodrom din Franța! Un cal s-a prăbușit peste spectatori / VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Un astronaut britanic și-a încheiat maratonul în spațiu cu un timp record

Un astronaut britanic și-a încheiat maratonul în spațiu cu un timp record – Astronautul britanic Tim Peake a alergat ieri la maratonul de la Londra și a reușit chiar să îl termine …]

Sport 0 Comentarii

Antrenor din Liga 2 bănuit de blaturi la pariuri, în cursa pentru Primărie! ”Vioară, Vioară, ești o comoară!”

Antrenor din Liga 2 bănuit de blaturi la pariuri, în cursa pentru Primărie! ”Vioară, Vioară, ești o comoară!” – Viorel Ion, antrenorul divizionarei secunde Gloriei Buzău (grupare aflată în pragul …]

Sport 0 Comentarii

Tyson învață tenis! Fostul boxer lovește mingea de parcă ar fi moaca lui Holyfield! VIDEO

Tyson învață tenis! Fostul boxer lovește mingea de parcă ar fi moaca lui Holyfield! VIDEO – Mike Tyson (49 de ani) învață lucruri noi, la vârsta a doua. Fostul campion de box s-a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*