6 aprilie 2016 Comentarii 0

Momente de groază! Un imigrant a vrut să-și arunce bebelușul în polițiști / VIDEO

Momente de groază! Un imigrant a vrut să-și arunce bebelușul în polițiști / VIDEO

Mai mulți imigranți ajunși în Grecia s-au îmbrâncit cu polițiștii, iar unul dintre refugiați a făcut un gest de-a dreptul cutremurător. Bărbatul a amenințat că își va arunca bebelușul în polițiști.

Imigranții se aflau în portul Pireu. Ei s-au enervat după ce au fost informați că vor fi mutați într-o tabără de lângă Atena. Nervoși că nu își pot continua călătoria spre vestul Europei, oamenii au început să se îmbrâncească cu polițiștii, relatează The Sun.

Unul dintre ei, care avea un bebeluș în brațe, amenință că îl va arunca în forțele de ordine. Oamenii din jur au intervenit rapid pentru a salva copilul.

Zeci de mii de imigranți au rămas blocați în Grecia, după ce țările vecine și-au închis granițele. Cei mai mulți dintre ei urmează să fie trimiși în tabere construite recent de autorități.

<script height=”539px” width=”960px” src=”http://player.ooyala.com/iframe.js#pbid=NDcyOWI0M2YyMDdkN2YwODU5Mzc5MDUz&ec=E4N2ptMjE6sQT3U5BY56hKnCshFJkyh6″></script>

Post-ul Momente de groază! Un imigrant a vrut să-și arunce bebelușul în polițiști / VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Momente de groază! Un imigrant a vrut să-și arunce bebelușul în polițiști / VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Victor Hănescu a ajuns pe fundul oceanului, în clasamentul ATP! Adi Ungur, cel mai bine clasat român: locul 196!

Victor Hănescu a ajuns pe fundul oceanului, în clasamentul ATP! Adi Ungur, cel mai bine clasat român: locul 196! – Adrian Ungur rămâne cel mai bine clasat român în ierarhia …]

Leonardo DiCaprio se iubește cu un alt fotomodel Victoria’s Secret! E o olandeză super sexy|FOTO ÎN ARTICOL

Leonardo DiCaprio se iubește cu un alt fotomodel Victoria’s Secret! E o olandeză super sexy|FOTO ÎN ARTICOL – Acum că și-a luat obținut, în sfârșit, Oscarul mult râvnit, Leonardo DiCaprio …]

Mesajul Patriarhiei Române pentru Regele Mihai cu ocazia sărbătorii Zilei Naționale a Regalității

Mesajul Patriarhiei Române pentru Regele Mihai cu ocazia sărbătorii Zilei Naționale a Regalității – Astăzi, 10 mai, se aniversează 150 de ani de la urcarea pe tronul României a domnitorului …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*