16 aprilie 2016 Comentarii 0

Monica Lewinsky face declaraţii incredibile despre scandalul care a zguduit Casa Albă: „Viaţa mea devenise de nesuportat”

Monica Lewinsky face declaraţii incredibile despre scandalul care a zguduit Casa Albă: „Viaţa mea devenise de nesuportat”

Monica Lewinsky, acum în vârstă de 42 de ani, spune că scandalul iscat de aventura pe care a avut-o cu Bill Clinton a dus-o la un pas de sinucidere şi că, în acea perioadă, a trecut prin umilinţe publice de nedescris.

„Umilirea publică a fost chinuitoare, viaţa mea aproape că devenise de nesuportat„, a spus Monica Lewinsky, potrivit site-ului Daily Mail, lăsând să se înţeleagă că s-a gândit, în acea perioadă, la sinucidere.

Monica Lewinsky a lucrat pentru Casa Albă în 1995 şi 1996, timp în care a avut o relaţie „consinţită” cu fostul preşedinte american Bill Clinton. Totul s-a aflat în anul 1998, când a devenit de notorietate episodul din Biroul Oval, dintre cei doi. Fostul preşedinte a negat la început orice relaţie amoroasă cu tânăra (într-un final, a admis totul, după câteva luni), dar fost urmărit de acest scandal şi în cel de-al doilea mandat.

Post-ul Monica Lewinsky face declaraţii incredibile despre scandalul care a zguduit Casa Albă: „Viaţa mea devenise de nesuportat” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Monica Lewinsky face declaraţii incredibile despre scandalul care a zguduit Casa Albă: „Viaţa mea devenise de nesuportat”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Tragedie în fotbalul românesc! A murit Constantin Stroe

Tragedie în fotbalul românesc! A murit Constantin Stroe – Constantin Stroe, fostul fundaș al Sportului Studențesc, a încetat din viață la vârsta de 60 de ani, anunță site-ul lpf.ro. Născut …]

Sport 0 Comentarii

BNR, cot la cot cu guvernele, pentru recuperarea tezaurului

BNR, cot la cot cu guvernele, pentru recuperarea tezaurului – Nici Banca Națională a României și nici vreunul din guvernele care au fost până acum la putere indiferent de culoarea …]

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali a fost azi din nou la tribunal: ”A spus că sunt infractor și pușcăriaș!”

Gigi Becali a fost azi din nou la tribunal: ”A spus că sunt infractor și pușcăriaș!” – Gigi Becali, creditorul echipei de fotbal Steaua, a ajuns azi din nou la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*