17 aprilie 2016 Comentarii 0

Monica Niculescu ne-a adus aminte de o dramă din urmă cu 19 ani. Cum și-a bătut joc Adrian Voinea de meciul din Cupa Davis cu Olanda!

Monica Niculescu ne-a adus aminte de o dramă din urmă cu 19 ani. Cum și-a bătut joc Adrian Voinea de meciul din Cupa Davis cu Olanda!

Monica Niculescu a pierdut în fața neamțoaicei Andrea Petkovici, deși în setul doi a avut două mingi de meci. Dacă făcea 2-0 la seturi, România mai avea șanse să rămână în Grupa Mondială la Fed Cup. Totul s-ar fi stabilit în meciul de dublu. Monica a câștigat primul set entuziasmant cu 6-0. În al doilea conducea cu 6-5 și 40-15. Așadar, două mingi de meci. A pierdut game-ul, tie-break-ul, setul, meciul, tot. 

Acest eșec teribil al Monicăi Niculescu ne-a adus aminte de una dintre cele mai rușinoase înfrângeri, dar la băieți, în Cupa Davis. Se întâmpla în 1997, când am întâlnit Olanda la București. România a condus atunci după prima zi cu 2-0, după ce Andrei Pavel l-a bătut pe Jan Siemerink, iar Adrian Voinea l-a depășit pe Paul Haarhuis. La „dublu”, Ionuț Moldovan și Răzvan Sabău au pierdut, dar tot conduceam cu 2-1. Și a urmat jocul lui Adrian Voinea cu Jan Siemerink. Voinea a avut trei mingi de meci, dar le-a ratat, a pierdut meciul în cinci seturi. Pavel, consumat psihic de încleştarea precedentă, a pierdut la Haarhuis şi Olanda a învins cu 3-2 şi s-a calificat în sferturile Grupei Mondiale.

Post-ul Monica Niculescu ne-a adus aminte de o dramă din urmă cu 19 ani. Cum și-a bătut joc Adrian Voinea de meciul din Cupa Davis cu Olanda! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Monica Niculescu ne-a adus aminte de o dramă din urmă cu 19 ani. Cum și-a bătut joc Adrian Voinea de meciul din Cupa Davis cu Olanda!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Minaur, victorie în ultima secundă cu Steaua, înainte de desființare? CSM București, succes dificil la Voluntari

Minaur, victorie în ultima secundă cu Steaua, înainte de desființare? CSM București, succes dificil la Voluntari – Minaur Baia Mare a câștigat ultimul meci al anului disputat pe teren propriu, …]

Marian Dârţă, la capătul puterilor. Fostul stilist e de nerecunoscut din cauza bolii

Marian Dârţă, la capătul puterilor. Fostul stilist e de nerecunoscut din cauza bolii – Ultimele luni au fost un adevărat coşmar pentru Marian Dârţă. Fostul stilist are dureri cumplite din …]

Sport 0 Comentarii

Messi, afectat de decesul lui Cruyff: “Este omul care a schimbat Barcelona”. I-a dedicat ultima victorie

Messi, afectat de decesul lui Cruyff: “Este omul care a schimbat Barcelona”. I-a dedicat ultima victorie – Afectat de decesul lui Johan Cruyff, Lionel Messi i-a dedicat fostului mare fotbalist …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*