6 mai 2016 Comentarii 0

Motanul Bossulică își caută job la târgul pentru animale!

Motanul Bossulică își caută job la târgul pentru animale!

Motanul Bossulică este un frumos exemplar din rasa Scottish Fold în vârstă de doi ani și se poate lăuda cu faptul că este prima pisică din România care a avut un job cu acte în regulă. Până nu demult, animăluțul a fost director de comunicare la o un ghift shoh, iar acum, pentru că și-a încheiat contractual cu firma respectivă, Bossulică este în căutarea unui nou serviciu.

În acest weekend, el este prezent la Romexpo, la cel mai mare târg dedicate animalelor de companie, fiind responsabil de comunicare. Celebrul motan, care are și pagină de socializare pe Facebook, speară să-și găsească la târgul cu pricina noi parteneri de afaceri.  Începând de astăzi și până duminică, la târgul de la Romexpo familiile pot găsi activități amuzante și educative pentru copiii de toate vârstele cum ar fi: demonstrații de dresaj, atelier de măști, expoziție de găinide rasă, standuri cu iepurași și păsări exotice, demonstrații cu câini utilitari făcute de Poliția Capitalei și multe altele. Peste 30 de rase de animale de companie- iepuri, găini, câini, pisici și pești- vor fi prezente în cadrul târgului, cu posibilitatea de a fi cumpărate, mângâiate sau adoptate.

Cei care vor să vadă despre ce este vorba la târgul dedicat animalelor de companie o pot face astăzi și mâine între orele 10.00-19.00 și duminică între orele 10.00-17.00. Costul unui bilet este de 10 lei, elevii și pensionarii vor plăti 5 lei, iar copiii sub 5 ani intră gratuit.

Post-ul Motanul Bossulică își caută job la târgul pentru animale! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Motanul Bossulică își caută job la târgul pentru animale!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Iordănescu a făcut accident în centrul Capitalei! A lovit o femeie cu mașina sa Range Rover!

Iordănescu a făcut accident în centrul Capitalei! A lovit o femeie cu mașina sa Range Rover! – Selecționerul Anghel Iordănescu are probleme. Fiul său mijlociu, Andrei Iordănescu, a făcut azi …]

Actriţa Anne Jackson A MURIT

Actriţa Anne Jackson A MURIT – Actriţa Anne Jackson a murit, joi, la 90 de ani, în locuința ei din Manhattan, New York (SUA). Văduva regretatului actor Eli Wallach a …]

Sport 0 Comentarii

EXCLUSIV / Mircea Ionescu Quintus, patriarhul sportului rege autohton! ^ ”Am devenit cel mai ”vechi” fotbalist din România!”

EXCLUSIV / Mircea Ionescu Quintus, patriarhul sportului rege autohton! ^ ”Am devenit cel mai ”vechi” fotbalist din România!” – Mircea Ionescu Quintus a împlint, vineri, 99 de ani. O vârstă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*