18 aprilie 2016 Comentarii 0

Mutu se va uita la Euro 2016 din fața televizorului: ”Nu prea aveam șanse oricum”

Mutu se va uita la Euro 2016 din fața televizorului: ”Nu prea aveam șanse oricum”

Revenit în iarnă în campionatului României, la ASA Târgu Mureș, în speranța că va prinde pe ultima sută de metri lotul pentru Euro 2016, Adrian Mutu s-a resemnat cu ideea că nu va merge în Franța.

Cu prezențe sporadice și pe banca de rezerve a grupării ardelene, ”Briliantul” s-a reorientat către antrenoart, meserie pe care vrea s-o îmbrățișeze în viitor.

„Nu prea aveam șanse oricum de a prinde lotul pentru Campionatul European din Franța. Era o ambiție de-a mea, dar probabil că nu se va realiza. Asta este”, a declarat Adrian Mutu, prezent, luni, la cursurile Școlii de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal.

În ceea ce-l privește pe vârful liderei Astra Giurgiu, Denis Alibec, Mutu este de părere că fotbalistul merită să ajungă în Franța cu echipa națională: ”Cred că Alibec merită să fie convocat. Mie nu mi se pare că e gras, atâta timp cât el dă goluri și are o viteză bună. Ați văzut ce a făcut și cu apărătorii Stelei. Și Marica e un atacant deosebit, dar nu trece printr-o perioadă fastă din cauza accidentărilor pe care le-a avut”.

Post-ul Mutu se va uita la Euro 2016 din fața televizorului: ”Nu prea aveam șanse oricum” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Mutu se va uita la Euro 2016 din fața televizorului: ”Nu prea aveam șanse oricum”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

ȘOC. Meciurile de la Euro, cu porțile închise? ^Directorul turneului e ferm: „Unele jocuri ar putea fi chiar amânate!”

ȘOC. Meciurile de la Euro, cu porțile închise? ^Directorul turneului e ferm: „Unele jocuri ar putea fi chiar amânate!” – Unele meciuri de la Campionatul European din Franța s-ar putea …]

Sport 0 Comentarii

Lovitură pentru lotul tricolor: ^Cătălina Ponor nu va participa la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Glasgow. ”Nu merita s-o forțăm pe tripla noastră campioană olimpică!” Cine o înlocuiește

Lovitură pentru lotul tricolor: ^Cătălina Ponor nu va participa la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Glasgow. ”Nu merita s-o forțăm pe tripla noastră campioană olimpică!” Cine o înlocuiește – …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*