Naomi Campbell, condamnată la şase luni de închisoare
2 august 2015 Comentarii 0

Naomi Campbell, condamnată la şase luni de închisoare

Naomi Campbell, condamnată la şase luni de închisoare – Modelul britanic Naomi Campbell a fost condamnată la şase luni de închisoare cu suspendare, după ce, în august 2009, a atacat un paparazzo care încerca să o fotografieze împreună cu fostul ei iubit, miliardarul rus Vladimir Doronin.

Modelul a fost găsită vinovată de o instanţă din Sicilia, pentru atac asupra lui Gaetano Di Giovanni, cel care s-a ales cu o zgârietură la nivelul ochilor, după ce Campbell l-a lovit cu geanta.

Deşi Naomi Campbel ajunsese la o înţelegere cu fotograful, iar acesta îşi retrăsese acuzaţiile, judecătorul Francesco Massara a dispus ca procesul să continue, din cauza acuzaţiilor grave.

Naomi Campbel a fost acuzată de multe ori de agresiune de fostele ei angajate şi asistente. În 2008, top-modelul a agresat doi poliţişti, într-un incident în urma căruia a primit, pe viaţă, interdicţia de a urca la bordul aeronavelor companiei British Airways.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Monden 0 Comentarii

Johnny Depp își vinde proprietatea din Franța cu 26 de milioane de dolari

Johnny Depp își vinde proprietatea din Franța cu 26 de milioane de dolari – Actorul Johnny Depp a achizitionat, în perioada în care avea o relație cu actrița și cântăreața Vanessa …]

Gabriel Cotabiţă – Dacă va supravieţui, va fi cu totul alt om

Gabriel Cotabiţă – Dacă va supravieţui, va fi cu totul alt om – Situaţia lui Gabi Cotabiţă rămâne îngrijorătoare. Artistul este în stare gravă, dar stabilă. Şansele ca el să …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

David Cameron își avertizează miniștrii – Îl susțin, sau își dau demisia

David Cameron își avertizează miniștrii – Îl susțin, sau își dau demisia – Premierul David Cameron, nemulțumit de poziția Marii Britanii în cadrul Uniunii Europene. După discuția avută cu președintele …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*