Naștere- record! O cățea din rasa Bulldog a adus pe lume 14 cățeluși prin cezariană!FOTO
22 aprilie 2016 Comentarii 0

Naștere- record! O cățea din rasa Bulldog a adus pe lume 14 cățeluși prin cezariană!FOTO

Naștere- record! O cățea din rasa Bulldog a adus pe lume 14 cățeluși prin cezariană!FOTO

Juma, o cățelușă de trei ani din rasa Bulldog, din Scoția, a reușit o performanță uluitoare: a adus pe lume 14 pui deodată.

Patrupedul a reușit să-și șocheze stăpânii, pe unme Kirstin Shepherd și Andrew, dar și veterinarul, care se așteptau ca aceasta să aducă pe lume între 4-6 cățeluși.

***EXCLUSIVE***

În ziua cu pricina, când medicul veterinar a văzut „minunea” n-a lăsat-o să se mai chinuie și i-a făcut de urgență operație de cezariană, fiind printre primele de acest gen la animale. Acesta a declarat că în 31 de ani de activitate nu a mai văzut ca un buldog să poarte în pântec așa mulți câini și nașterea a fost de-a dreptul spectaculoasă.

***EXCLUSIVE***

„Este extrem de neobișnuit, mai ales pentru această rasă. De obicei, aduc pe lume între 4-5 pui, cățelele din această rasă nu fată așa mulți cățeluși. E ceva extraordinar. Am mai văzut 14 pui doar la labradori sau dalmațieni sau alte rase mai mari”, a declarat veterinarul.

Fotografii: Northfoto

Post-ul Naștere- record! O cățea din rasa Bulldog a adus pe lume 14 cățeluși prin cezariană!FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Naștere- record! O cățea din rasa Bulldog a adus pe lume 14 cățeluși prin cezariană!FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ce mișcare a făcut Gică Popescu! L-a dat la spate pe Mircea Sandu și i-a luat în brațe pe doi rivali de-ai ”Nașului”

Ce mișcare a făcut Gică Popescu! L-a dat la spate pe Mircea Sandu și i-a luat în brațe pe doi rivali de-ai ”Nașului” – În Generația de Aur au loc …]

Sport 0 Comentarii

Kris Boeckmans rămâne încă o săptămână în comă artificială

Kris Boeckmans rămâne încă o săptămână în comă artificială – Belgianul Kris Boeckmans, grav accidentat într-o cădere masivă, sâmbătă, în Turul ciclist al Spaniei, va rămâne în comă artificială încă …]

Sport 0 Comentarii

EXCLUSIV/ Ce pune la cale un fost prezentator TV la doi ani de la retragerea de pe micul ecran

EXCLUSIV/ Ce pune la cale un fost prezentator TV la doi ani de la retragerea de pe micul ecran – Dacă alții nu pot trăi fără televiziune, un fost prezentator …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*