Nepotul lui Ceaușescu, descris de un fost fotbalist de la FC Olt: ”Făcea ce voia, era Dumnezeu!”
4 aprilie 2016 Comentarii 0

Nepotul lui Ceaușescu, descris de un fost fotbalist de la FC Olt: ”Făcea ce voia, era Dumnezeu!”

Nepotul lui Ceaușescu, descris de un fost fotbalist de la FC Olt: ”Făcea ce voia, era Dumnezeu!”

Nepotul fostului dictator Nicolae Ceauşescu, Emil Bărbulescu, a murit la vârsta de 58 de ani, la Scorniceşti, după o grea suferință.

Împătimit al sportului cu balonul rotund, Emil Bărbulescu ”gravita” în jurul echipei FC Olt Scornicești, unde îl seconda pe tatăl său, Vasile ”Lică” Bărbulescu. ”Venea la meciuri, la antrenamente și îi plăcea să-i aibe pe jucători în jurul său. Ce să mai, făcea ce voia, era Dumnezeu acolo, la Olt”, a declarat, pentru Libertatea, Sorin Răducanu.

 

Fost fotbalist la FC Olt în 1986, Răducanu a continuat pentru Libertatea descrierea nepotului dictatorului Nicolae Ceaușescu: ”Emil Bărbulescu făcea pe plan local ce făcea Nicușor Ceaușescu pe plan național. Ducea o viață de șeic, de șmecher. Era trufaș și avea o gașcă de băieți de băieți, printre care”Canu” și ”Doctorul”, cu care mergea peste tot. Îl interesa fotbalul, distracția și șprițul. Mergea și la București să se distreze”.

Sorin Raducanu

Pentru a-i intra în grații și a obține unele avantaje, unii dintre jucătorii de la FC Olt îl ”periau” pe cel care era șeful Miliției din Slatina. Cel puțin așa susține Sorin Răducanu: ”Unii dintre fotbaliști se gudurau pe lângă el. Îi plăcea asta, se simțea cel mai tare. Le-a dat la vreo câțiva și permise auto așa, mai pe ochi frumoși, deși el și Miliția erau ca șinele de tren, nu se intersectau niciodată. Cred că era praful pe biroul său de un deget, dar ce mai conta? Era nepotul dictatorului și era cel mai tare din Miliția locală. Era rege, șeic, se credea, ca și unchiul de la București, stăpân de oameni!”.

FC Olt 1979 promovare

Post-ul Nepotul lui Ceaușescu, descris de un fost fotbalist de la FC Olt: ”Făcea ce voia, era Dumnezeu!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Nepotul lui Ceaușescu, descris de un fost fotbalist de la FC Olt: ”Făcea ce voia, era Dumnezeu!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Dinu atacă familia Burleanu: ”Era nenorocirea de pe lume!”

Dinu atacă familia Burleanu: ”Era nenorocirea de pe lume!” – Oficialul dinamovist Cornel Dinu l-a făcut praf pe Răzvan Burleanu, personajul parașutat în fruntea Federației Române de Fotbal după alegerile …]

Sport 0 Comentarii

Dezvăluiri despre Halep: ”A plâns toată seara după meciul cu Pliskova. ^Înaintea partidei cu Kvitova, nu putea să meargă”

Dezvăluiri despre Halep: ”A plâns toată seara după meciul cu Pliskova. ^Înaintea partidei cu Kvitova, nu putea să meargă” – George Cosac, președintele Federației Române de Tenis (FRT), a dezvăluit …]

Sport 0 Comentarii

Ionel Dănciulescu a făcut pe Moș Crăciun pentru copiii din Amzacea, care l-au aniversat de ziua lui

Ionel Dănciulescu a făcut pe Moș Crăciun pentru copiii din Amzacea, care l-au aniversat de ziua lui – Visul unor copii în România anului 2015, într-o localitate uitată în sudul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*