Nici prin cap nu îţi trece cum arată camera Adelinei Pestritu în weekend! „Unde încap atâtea?”
16 aprilie 2016 Comentarii 0

Nici prin cap nu îţi trece cum arată camera Adelinei Pestritu în weekend! „Unde încap atâtea?”

Nici prin cap nu îţi trece cum arată camera Adelinei Pestritu în weekend! „Unde încap atâtea?”

Întotdeauna o apariţie impecabilă, Adelina Pestriţu le-a arătat îm sfârşit fanilor câte produse foloseşte pentru ca tenul şi părul ei să arate perfect. Bruneta şi-a fotografiat toate produsele pe care le foloseşte într-o zi de weekend şi a făcut totul public.  „Camera mea, sambata!”, a scpus Adelina.

Aşa cum era de aşteptat, prietenii virtuali au reacţionat imediat, mulţi dintre ei, neînţelegând cum reuşeşte să le folosească pe toate. „Unde îcap atâtea pe faţa unui om? „, „Când ai copii numai de astea nu îţi arde”, „Tu eşti frumoasă oricum, nu trebuie să foloseşti tot”, i-au scris aceştia.

13000257_1195433013803080_5523448444820937164_n

Apariţia ei în public nu poate să treacă neobservată, pentru că Adelina Pestriţu emană la fiecare pas acel amestec chimic, fără explicaţie ştiinţifică, dar care suceşte cu multe grade gâtul oricărui bărbat, indiferent de gusturile sale. Bruneta este dăruită de la natură, dar asta nu-i suficient: trebuie să aibă şi grijă de ea, iar din fericire pentru masculii români, o face foarte bine.Chestionată în legătură cu cele trei reguli de aur pe care le urmează pentru frumuseţe şi sănătate, vedeta TV a răspuns: „Mâncaţi sănătos, faceţi mult sport, şi fiţi fericiţi!”, spunea Pestriţu în urmă cu ceva timp.

Post-ul Nici prin cap nu îţi trece cum arată camera Adelinei Pestritu în weekend! „Unde încap atâtea?” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Nici prin cap nu îţi trece cum arată camera Adelinei Pestritu în weekend! „Unde încap atâtea?”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Răspunsul haios al unui preot român, când a fost întrebat dacă fumatul este un păcat

Răspunsul haios al unui preot român, când a fost întrebat dacă fumatul este un păcat – Un preot ortodox a dat un răspuns haios atunci când a fost întrebat de mai …]

Sport 0 Comentarii

Bancul de vineri. La benzinărie

Bancul de vineri. La benzinărie – Doi prieteni opresc sa faca plinul la o benzinarie unde este afisat un anunt: “La un plin aveti sansa de a castiga o partida …]

Sport 0 Comentarii

Joseph Blatter crede că riscă doi ani de suspendare sau suspendare pe viață

Joseph Blatter crede că riscă doi ani de suspendare sau suspendare pe viață – Joseph Blatter, președintele demisionar al Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), crede că riscă “doi ani de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*