Nici prin cap nu îţi trece cum arată camera Adelinei Pestritu în weekend! „Unde încap atâtea?”
16 aprilie 2016 Comentarii 0

Nici prin cap nu îţi trece cum arată camera Adelinei Pestritu în weekend! „Unde încap atâtea?”

Nici prin cap nu îţi trece cum arată camera Adelinei Pestritu în weekend! „Unde încap atâtea?”

Întotdeauna o apariţie impecabilă, Adelina Pestriţu le-a arătat îm sfârşit fanilor câte produse foloseşte pentru ca tenul şi părul ei să arate perfect. Bruneta şi-a fotografiat toate produsele pe care le foloseşte într-o zi de weekend şi a făcut totul public.  „Camera mea, sambata!”, a scpus Adelina.

Aşa cum era de aşteptat, prietenii virtuali au reacţionat imediat, mulţi dintre ei, neînţelegând cum reuşeşte să le folosească pe toate. „Unde îcap atâtea pe faţa unui om? „, „Când ai copii numai de astea nu îţi arde”, „Tu eşti frumoasă oricum, nu trebuie să foloseşti tot”, i-au scris aceştia.

13000257_1195433013803080_5523448444820937164_n

Apariţia ei în public nu poate să treacă neobservată, pentru că Adelina Pestriţu emană la fiecare pas acel amestec chimic, fără explicaţie ştiinţifică, dar care suceşte cu multe grade gâtul oricărui bărbat, indiferent de gusturile sale. Bruneta este dăruită de la natură, dar asta nu-i suficient: trebuie să aibă şi grijă de ea, iar din fericire pentru masculii români, o face foarte bine.Chestionată în legătură cu cele trei reguli de aur pe care le urmează pentru frumuseţe şi sănătate, vedeta TV a răspuns: „Mâncaţi sănătos, faceţi mult sport, şi fiţi fericiţi!”, spunea Pestriţu în urmă cu ceva timp.

Post-ul Nici prin cap nu îţi trece cum arată camera Adelinei Pestritu în weekend! „Unde încap atâtea?” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Nici prin cap nu îţi trece cum arată camera Adelinei Pestritu în weekend! „Unde încap atâtea?”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Panică la Spitalul de Psihiatrie din cauza legii antifumat!

Panică la Spitalul de Psihiatrie din cauza legii antifumat! – Legea antifumat are un efect cât se poate de neașteptat… Angajații spitalului de Psihiatrie Socola, din Iași, se tem de …]

Sport 0 Comentarii

Raul Rusescu a înscris două goluri pentru Osmanlîspor într-un meci amical cu Beşiktaş

Raul Rusescu a înscris două goluri pentru Osmanlîspor într-un meci amical cu Beşiktaş – Fotbalistul Raul Rusescu a înscris golurile echipei Osmanlispor în meciul amical terminat la egalitate, vineri seară, …]

Sport 0 Comentarii

COSR cheltuie 105.000 de euro pentru servicii de Prevenirea și Stingerea Incendiilor

COSR cheltuie 105.000 de euro pentru servicii de Prevenirea și Stingerea Incendiilor – Incendiul din clubul groazei Colectiv, în urma căruia au decedat 32 de persoane și alte peste 130 …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*