12 aprilie 2016 Comentarii 0

Nico, super sexy într-o rochie transparentă, la 46 de ani | FOTO

Nico, super sexy într-o rochie transparentă, la 46 de ani | FOTO

Nico i-a surprins pe toți cei prezenți la un eveniment monden, ce a avut loc, marți seara, în Capitală. Artista a arătat impecabil într-o rochie destul de transparentă în zona bustului și a încântat publicul atât prin prezența, cât și prin talentul său.

Nico a fost invitată să cânte la o prezentare de modă ce s-a desfășurat marți seară în București. Ea a optat pentru o rochie vaporoasă și transparentă, dar chiar și așa ținuta nu a fost deloc vulgară, ba, dimpotrivă, apariția ei a fost una elegantă.

Nico nu este adepta schimbărilor dramatice de look, dar își dorește să fie blondă la un moment dat și nu face un secret din asta. Dorința ei însă, nu este deloc pe placul fiicei sale.

Niciodată nu am fost roșie sau verde sau roșcat, dar îmi doresc să fiu blondă, dar nu mă lasă fiica-mea. Deci îmi place blondul. Am să ajung la blond, dar am zis după 50 de ani. Mă tund la chelie. Vorbesc serios. Periuță vreau să-l fac și blond”, declara Nico cu ceva timp în urmă.

Și Claudia Pavel a fost prezentă la eveniment și, la fel ca Nico, și ea a purtat o bluză albă, vaporoasă și destul de transparentă.

Foto: Vlad Chirea

Post-ul Nico, super sexy într-o rochie transparentă, la 46 de ani | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Nico, super sexy într-o rochie transparentă, la 46 de ani | FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Bombe la debutul preliminariilor CM 2018, zona AmSud. Argentina și Brazilia, umilite

Bombe la debutul preliminariilor CM 2018, zona AmSud. Argentina și Brazilia, umilite – Selecţionata Ecuadorului a produs o mare surpriză joi seara, pe stadionul Monumental din Buenos Aires, reuşind să învingă …]

Sport 0 Comentarii

Luana se bate cu Ana! A doua femeie fatală care face transferuri în fotbalul românesc. ^Ar fi contribuit la transferul a trei fotbaliști la Dinamo, în pauza de iarnă / FOTO

Luana se bate cu Ana! A doua femeie fatală care face transferuri în fotbalul românesc. ^Ar fi contribuit la transferul a trei fotbaliști la Dinamo, în pauza de iarnă / …]

Sport 0 Comentarii

Un jucător emblematic de la Steaua s-a retras

Un jucător emblematic de la Steaua s-a retras – Unul dintre jucătorii emblematici ai echipei de rugby CSA Steaua București, fostul internațional Mădălin Baraulea, a decis să pună capăt carierei …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*