22 aprilie 2016 Comentarii 0

Nicolae Guță A slăbit peste 20 de kilograme. Care a fost rețeta lui

Nicolae Guță A slăbit peste 20 de kilograme. Care a fost rețeta lui

Manelistul Nicolae Guță a reușit performanța de a slăbi peste 20 de kilograme, iar cea care ar fi contribuit, indirect spune el, la această reușită este nimeni alta decât iubita lui Cristina.

Nicolae Guță are de ceva vreme o nouă iubită pe nume Cristina. Se pare că și de data aceasta manelistul și-a găsit ”jumătatea”, dacă ar fi să ne luăm după ce spune el. Cântărețul susține că de data asta a găsit o femeie care nu este dornică de atenția presei, deși, cumva, a tot apărut în ultima perioadă.

Oricum ar fi, cert este că Nicolae Guță a slăbit pentru că, spune el, acum este fericit și dornic să fie mai bun pentru iubita lui, așadar nu mai simte nevoia să dea iama în mâncare de supărare.

Citește și: Viaţa lui Nicolae Guţă s-a schimbat complet! Manelistul vorbeşte pentru prima dată despre actuala iubită! Ce condiţie i-a pus femeia!

”Am avut 104 kilograme și probabil că din cauza supărărilor și viața mea din trecut în neregulă mi-a găsit remediul și alinarea în arta culinară. Știu să fac mâncare și mi-am administrat cam 104 kilograme. Cu așa femeie frumoasă, manierată am slăbit. Mi-aș dori să mănânc ce mănâncă ea și cum mănâncă ea. Deocamdată rezultatul este pe drumul cel bun și aș vrea să îi mulțumesc Cristinei. Când ne-am cunoscut, aveam 104 kilograme și mâncam ca un porc (…) Nu mi-a atras niciodatp atenția. Mi-am dat seama că este cazul să iau atitudine, căci ea mi-a zis că mă iubește așa cum sunt. Spre norocul meu, nu sforăi și nu îmi miros picioarele. Cea mai bună cură de slăbire este să nu mănânci”, a spus Nicolae Guță în cadrul emisiunii ”Agentul VIP”.

Post-ul Nicolae Guță A slăbit peste 20 de kilograme. Care a fost rețeta lui apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Nicolae Guță A slăbit peste 20 de kilograme. Care a fost rețeta lui

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Chelsea îl vrea înapoi pe Drogba, ca antrenor

Chelsea îl vrea înapoi pe Drogba, ca antrenor – Gruparea Chelsea a contactat clubul Montreal Impact pentru a obţine permisiunea candienilor de a-l ceda pe atacantul ivorian Didier Drogba, în …]

Sport 0 Comentarii

Partidă amicală Steaua – Viitorul, la Brașov. Campioana este decimată

Partidă amicală Steaua – Viitorul, la Brașov. Campioana este decimată – Fără Mirel Rădoi (34 de ani), plecat în Republica Moldova, la cursurile pentru antrenori, Steaua a urcat la munte, la Săcele, …]

Sport 0 Comentarii

Petrolul îl vrea pe Bălgrădean în locul lui Pecanha. E posibil să vină și Albuț / VIDEO

Petrolul îl vrea pe Bălgrădean în locul lui Pecanha. E posibil să vină și Albuț / VIDEO – Portarul brazilian Peterson Pecanha (35 de ani) a lipsit de la reunirea …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*