Nicolas Sakozy va deveni unchi! Actrița Mary-Kate Olsen, însărcinată cu fratele lui
12 mai 2016 Comentarii 0

Nicolas Sakozy va deveni unchi! Actrița Mary-Kate Olsen, însărcinată cu fratele lui

Nicolas Sakozy va deveni unchi! Actrița Mary-Kate Olsen, însărcinată cu fratele lui

Mary-Kate Olsen s-a măritat cu mult mai în vârstă bancherul francez, Olivier Sarkozy, în mare secret în noiembrie 2015. Însă, cei doi își vor mări în curând familia, actrița fiind însărcinată cu primul lor copil, potrivit revistei americane Star.
Mary-Kate Olsen(29 de ani) si soțul ei, Olivier (46 de ani), fratele fostului președinte francez Nicolas Sarkozy, au atras toate privirile la marele eveniment de fashion, Met Gala, cât și la petrecere de după, din cauza comportamentului ciudat al actriței. Motivul a fost dezvăluit de revista americană Star care anunță că Mary este însărcinată.

Exclusif - No Credit - BI - Prix Spécial - No Web - Olivier Sarkozy et sa femme Mary-Kate Olsen font les boutiques avenue Montaigne

„Nu doar că Mary-Kate nu doar că nu s-a atins de alcool, dar nu a fumat nici măcar o țigară. Toți am început să ne întrebăm dacă nu cumva ascunde sub hainele largi o burtică de gravidă”, a declarat și un martor de la eveniment. Gemelele Olsen sunt deja celebre pentru faptul că sunt fumătoare înrăite, așa că faptul că Mary-Kate și-a neglijat pofta pentru nicotină confirmă ceea ce anunță publicația menționată.

Olsen și Olivier, potrivit apropiaților, încearcă să facă un copil încă de când s-au căsătorit, însă se pare că abia acum au reușit. Acesta ar fi primul copil al cuplului.

Post-ul Nicolas Sakozy va deveni unchi! Actrița Mary-Kate Olsen, însărcinată cu fratele lui apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Nicolas Sakozy va deveni unchi! Actrița Mary-Kate Olsen, însărcinată cu fratele lui

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Pecanha și-a reziliat contractul cu Petrolul și se îndreaptă spre Viitorul

Pecanha și-a reziliat contractul cu Petrolul și se îndreaptă spre Viitorul – Petrolul s-a reunit, miercuri, cu gândul la salvarea de la retrogradare, dar noul antrenor al ”lupilor”, Constantin Schumacher, …]

Sport 0 Comentarii

MM Stoica, la un pas de moarte! A fost în permisie și era cât p-aici să dea peste el un angajat al Penitenciarului! A umblat în hanorac cu glugă, de teamă să nu fie recunoscut. ”Într-o lună și jumătate sunt liber”

MM Stoica, la un pas de moarte! A fost în permisie și era cât p-aici să dea peste el un angajat al Penitenciarului! A umblat în hanorac cu glugă, de …]

Sport 0 Comentarii

Nașul lui ”Pinalti”, Viorel Măstăcăneanu, a driblat Fiscul intrând în insolvență

Nașul lui ”Pinalti”, Viorel Măstăcăneanu, a driblat Fiscul intrând în insolvență – QMV SRL Piatra Neamţ (CUI: 17428410), firma lui Viorel Măstăcăneanu, a fost înfiinţată în martie 2005, la un …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*