5 aprilie 2016 Comentarii 0

Nicu Vlad ridică ștacheta: vrea două medalii la Campionatele Europene

Nicu Vlad ridică ștacheta: vrea două medalii la Campionatele Europene

Președintele Federației Române de Haltere, Nicu Vlad, a declarat, marți, că obiectivul delegației României la Campionatele Europene, programate între 10 și 16 aprilie la Forde (Norvegia), va fi câștigarea a două medalii.

Rezultatele de la această ediție a Campionatelor Europene de haltere nu vor conta pentru România în vederea calificării la Jocurile Olimpice de la Rio.

„Noi ne dorim să ne întoarcem cu medalii, așa ne-am obișnuit și nu vrem să schimbăm lucrul ăsta. Avem obiectiv în Norvegia două medalii și două locuri 4-6. Mergem cu nouă sportivi acolo și teoretic îl putem îndeplini. Dar știți cum se spune, teoria ca teoria, practica ne omoară. Noi ne străduim și încercăm să ținem pasul. Obiectivul anului este evoluția la Rio, dar totuși sunt Campionate Europene”, a spus Nicu Vlad pentru Agerpres.

Oficialul a menționat că dintre cei nouă sportivi cele mai mari șanse de a obține medalii la Campionatele Europene le au Monica Csengeri, Gabriel Sîncrăian, Dumitru Captari și Răzvan Martin. „Speranțe avem de la toți, pentru că știm cum s-au pregătit. Acum depinde și de forma de moment a fiecăruia. Cred însă că șanse importante are Csengeri, chiar dacă e debutantă, Sîncrăian, poate și Martin, dar în același timp și Captari. Rămâne de văzut”, a afirmat președintele.

Cei nouă sportivi care vor reprezenta România la Campionatele Europene de la Forde sunt: Monica Suneta Csengeri (48 kg), Cristina Iovu (53 kg), Irina Lăcrămioara Lepșa (58 kg), Ilie Constantin Ciotoiu (56 kg), Ionuț Ilie (62 kg), Dumitru Captari (77 kg), Răzvan Constantin Martin (77 kg), Gabriel Sîncrăian (85 kg) și Gheorghii Cernei (85 kg).

Post-ul Nicu Vlad ridică ștacheta: vrea două medalii la Campionatele Europene apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Nicu Vlad ridică ștacheta: vrea două medalii la Campionatele Europene

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Tricolorii și-au ales numerele pentru amicalul cu Lituania. Decar surpriză

Tricolorii și-au ales numerele pentru amicalul cu Lituania. Decar surpriză – Reprezentativa României va juca miercuri, 23 martie, cu începere de la ora 20:00, un meci amical contra selecționatei Lituaniei. …]

Sport 0 Comentarii

Scandal la Cupa Mondială de rugby: un jucător sud-african și-a mușcat adversarul

Scandal la Cupa Mondială de rugby: un jucător sud-african și-a mușcat adversarul – Meciul Africa de Sud – SUA s-a disputat ieri și s-a încheiat cu victoria categorică a primei …]

Sport 0 Comentarii

BOMBĂ! Roger Federer, cel mai mare jucător de tenis din istorie, a făcut anunțul în privința retragerii din activitate

BOMBĂ! Roger Federer, cel mai mare jucător de tenis din istorie, a făcut anunțul în privința retragerii din activitate – Elvețianul Roger Federer, care a terminat pentru a a 14-a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*