Nidia Moculescu recunoaşte că s-a drogat: „Ca orice copil, am încercat tot felul de lucruri”
11 mai 2016 Comentarii 0

Nidia Moculescu recunoaşte că s-a drogat: „Ca orice copil, am încercat tot felul de lucruri”

Nidia Moculescu recunoaşte că s-a drogat: „Ca orice copil, am încercat tot felul de lucruri”

Nidia Moculescu a recunoscut, pentru prima dată că a consumat droguri, precizând însă că, în prezent, nu o mai face. Tânăra de 26 de ani a făcut această mărturisire la mai bine de un an după ce mama ei, Mariana Moculescu, i-a făcut plângere la DIICOT pentru trafic şi consum de cocaină.

Invitată într-o emisiune de la Kanal D, Nidia Moculescu a vorbit despre mama ei, care face, de câţiva ani, videochat în străinătate. Tânăra de 26 de ani recunoaşte că nu este mândră de ocupaţia celei care i-a dat viaţă şi că acceptă lucrurile aşa cum sunt, fără să o mai judece.

mariana_moculescu_1

„E actriţă, ştie să joace bine fiecare rol, doar că rolul de mamă l-a greşit puţin. Eu cred că ea, la un moment dat, s-a considerat într-o competiţie cu mine, pentru tata. Până la urmă e mama mea, cu bune cu rele şi nu vreau să o judec. Sunt atâtea femei care fac videochat, nu mai e ceva tabu, dar mi s-ar fi părut mai normal să fac eu. Ea, în România, a avut nişte venituri, dar a cheltuit tot pe haine”, a afirmat Nidia.

Tânăra a vorbit şi despre plângerea penală pe care Mariana Moculescu a făcut-o împotriva ei, pentru trafic şi consum de droguri.

Post-ul Nidia Moculescu recunoaşte că s-a drogat: „Ca orice copil, am încercat tot felul de lucruri” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Nidia Moculescu recunoaşte că s-a drogat: „Ca orice copil, am încercat tot felul de lucruri”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Crimă odioasă în România! Un fost fotbalist e terminat, după ce ^un nenorocit i-a sugrumat fiica cu un cablu, apoi s-a făcut nevăzut!

Crimă odioasă în România! Un fost fotbalist e terminat, după ce ^un nenorocit i-a sugrumat fiica cu un cablu, apoi s-a făcut nevăzut! – Fostul fotbalist Gherasim Chioreanu (60 de …]

Sport 0 Comentarii

Olăroiu și Al Ahli face legea în Emirate. Maximum de puncte după șapte meciuri / VIDEO

Olăroiu și Al Ahli face legea în Emirate. Maximum de puncte după șapte meciuri / VIDEO – Al Ahli, antrenată de Cosmin Olăroiu, care a ratat recent trofeul Ligii Campionilor …]

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali a fost azi din nou la tribunal: ”A spus că sunt infractor și pușcăriaș!”

Gigi Becali a fost azi din nou la tribunal: ”A spus că sunt infractor și pușcăriaș!” – Gigi Becali, creditorul echipei de fotbal Steaua, a ajuns azi din nou la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*