Nimeni nu credea că este în stare de aşa ceva! Mihai Bendeac s-a sărutat cu o doamnă în vârstă!
4 mai 2016 Comentarii 0

Nimeni nu credea că este în stare de aşa ceva! Mihai Bendeac s-a sărutat cu o doamnă în vârstă!

Nimeni nu credea că este în stare de aşa ceva! Mihai Bendeac s-a sărutat cu o doamnă în vârstă!

Una dintre concurentele show-lui „I Umor”, o doamnă în vârstă, a reuşit ceea ce nu a mai făcut nimeni până acum cu Mihai Bendeac. Femeia l-a sărutat pe actor, direct pe gură, sub privirile şocate ale celor din jur. Totul s-a întâmplat la îndemul celor doi colegi, Cheloo şi Delia, care au crezut că Bendeac nu are curaj să facă acest gest.

O concurenta în varsta din cadrul unei emisiuni la care Bendeac este jurat i-a facut o propunere indecentă. Femeia i-a spus o poezie lui Bendeac, şi i-a mărturisit că i-ar placea să primească un sărut din partea acestuia. Indemnat de la spate de Delia, care îi tot repeta că nu are curaj, si de Cheloo care îl trimitea pe scenă, Bendeac a făcut gestul care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată.

media_146234023656221100

Rapperul de la Paraziţii l-a complimentat  Mihai Bendeac : „Hai să fim serioşi! Avem dovada vie a faptului că are un simţ al umorului dus la extrem!”

Post-ul Nimeni nu credea că este în stare de aşa ceva! Mihai Bendeac s-a sărutat cu o doamnă în vârstă! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Nimeni nu credea că este în stare de aşa ceva! Mihai Bendeac s-a sărutat cu o doamnă în vârstă!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Aurel Țicleanu s-a întors șocat de la trialul organizat de FRF la Paris: ”Soldații patrulau cu degetul pe trăgaciul armelor, gata să tragă. În Liban am mai văzut așa ceva”

Aurel Țicleanu s-a întors șocat de la trialul organizat de FRF la Paris: ”Soldații patrulau cu degetul pe trăgaciul armelor, gata să tragă. În Liban am mai văzut așa ceva” …]

Sport 0 Comentarii

Naționala de fotbal în sală a Spaniei a câștigat al șaptelea titlu european / GALERIE FOTO&VIDEO

Naționala de fotbal în sală a Spaniei a câștigat al șaptelea titlu european / GALERIE FOTO&VIDEO – Naționala de fotbal în sală a Spaniei a câștigat, sâmbătă, în Serbia, cel …]

Sport 0 Comentarii

Stoichiţă, marcat de drama de la Colectiv, care a luat 41 de suflete. Antrenorul Petrolului a aprins lumânări la locul tragediei. Mesaj dur: ”Luați-le imunitatea politicienilor! Oamenii cinstiți n-au nevoie de imunitate”

Stoichiţă, marcat de drama de la Colectiv, care a luat 41 de suflete. Antrenorul Petrolului a aprins lumânări la locul tragediei. Mesaj dur: ”Luați-le imunitatea politicienilor! Oamenii cinstiți n-au nevoie …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*