20 aprilie 2016 Comentarii 0

Ninge în România! Care sunt zonele cele mai afectate!

Ninge în România! Care sunt zonele cele mai afectate!

În judeţul Harghita a nins abundent, motiv pentru care traficul pe DN 12A a fost îngreunat, în zona Vârfului Frumoasa. Ninge abundent şi  în stațiunea Harghita Băi, unde s-a așternut un strat mai mare de zăpadă. Se intervine cu utilajele din dotarea Secției de Drumuri Naționale.

Șeful de cabinet al prefectului Harghitei, Adrian Pănescu, a declarat că se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din județ, cum ar fi DN 13B, Gheorgheni-Praid, pe vârful Bucin, DN 12C, între Gheorgheni-Lacu Roșu, DN 13A, Miercurea Ciuc-Odorheiu Secuiesc, cu precădere pe vârful Harghita, sau DN 12A Miercurea Ciuc-Comănești, potrivit agerpres.

Pe DN 12A Miercurea Ciuc-Comănești traficul este îngreunat în zona vârfului Frumoasa, iar echipaje de poliție se află în zonă pentru fluidizarea circulației, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip.

 

 

Post-ul Ninge în România! Care sunt zonele cele mai afectate! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ninge în România! Care sunt zonele cele mai afectate!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Agențiile nu comentează faptul că oficialii pariază în draci pe meciuri din Liga 1. Șumudică a fost prins în ofsaid cu casa soției!

Agențiile nu comentează faptul că oficialii pariază în draci pe meciuri din Liga 1. Șumudică a fost prins în ofsaid cu casa soției! – Casele de pariuri off-line și on-line …]

Sport 0 Comentarii

Și-a ucis soția, dar acum e liber. Atletul paralimpic sud-african Oscar Pistorius a ieșit din pușcărie după un an. parchetul a făcut apel împotriva condamnării sale pentru ”ucidere involuntară” și cere ca faptele să fie încadrate la ”crimă”

Și-a ucis soția, dar acum e liber. Atletul paralimpic sud-african Oscar Pistorius a ieșit din pușcărie după un an. parchetul a făcut apel împotriva condamnării sale pentru ”ucidere involuntară” și …]

Sport 0 Comentarii

Belea de Sărbători! Răzvan Burleanu, penalizat cu 9 puncte! ^Șeful FRF a rămas fără permis de conducere la Mihăilești!

Belea de Sărbători! Răzvan Burleanu, penalizat cu 9 puncte! ^Șeful FRF a rămas fără permis de conducere la Mihăilești! – Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a rămas fără …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*