4 mai 2016 Comentarii 0

Noi detalii despre negocierile dintre CSA Steaua și FCSB. Ce a spus Boroi

Noi detalii despre negocierile dintre CSA Steaua și FCSB. Ce a spus Boroi

Toate manifestările organizate cu ocazia celebrării a 30 de ani de la „momentul Sevilla”, când Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni, i-au adus, vrând-nevrând, pe combatanții de la CSA Steaua și de la „FCSB” la aceeași masă. Helmut Duckadam, „eroul de la Sevilla”, a fost prezent la sărbătoarea organizată de cei de la CSA Steaua, deși, la un moment dat, spusese că nu mai vine.

George Boroi, președintele CSA Steaua, a schimbat și el placa, și, pentru prima dată de la începutul scandalului „marca”, a declarat că vrea împăcarea cu echipa al cărei creditor este Gigi Becali. 

„Am o relație bună cu Duckadam. Din păcate, ne aflăm în baricade diferite ale acestei mici dispute. E clar că toți ne dorim ca acest lucru să aibă continuitate. Este vorba despre funcția pe care o ocup vremelnic și care mă obligă să respect legea și decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție. După cum ați ascultat și declarația ministrului Apărării, noi suntem deschiși. Chiar am avut două întâlniri cu reprezentanții lor. Sper să ajungem la o soluție comună, în care fiecare să cedeze până la punctul de a respecta legislația”, a declarat George Boroi.

Post-ul Noi detalii despre negocierile dintre CSA Steaua și FCSB. Ce a spus Boroi apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Noi detalii despre negocierile dintre CSA Steaua și FCSB. Ce a spus Boroi

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Patru nume mari ale cântecului francez revin pe scenă sub formă de holograme!

Patru nume mari ale cântecului francez revin pe scenă sub formă de holograme! – Dalida, Claude Francois, Sacha Distel și Mike Brant vor reveni pe scenă sub formă de holograme …]

Sport 0 Comentarii

Mașinile parcate neregulamentar ar putea fi ridicate din nou

Mașinile parcate neregulamentar ar putea fi ridicate din nou – Anul trecut, pe data de 15 iulie, Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a decis că mașinile parcare neregulamentar …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*