8 aprilie 2016 Comentarii 0

Noi veşti despre cei 300 de muncitori răpiţi de ISIS. Prizonierii au început să fie eliberaţi

Noi veşti despre cei 300 de muncitori răpiţi de ISIS. Prizonierii au început să fie eliberaţi

Luptători ai grupării jihadiste Statul Islamic (SI) au început să elibereze, vineri, o parte din cei aproximativ 300 de muncitori ai unei fabrici de ciment pe care i-au răpit la nord-est de Damasc, în această săptămână.

După ce, anterior, presa internaţională anunţa că 175 dintre cei 300 de oameni ţinuţi prizonieri au fost ucişi, vestea a fost infirmată, vineri seara, când Observatorul sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a anunţat că oamenii au început să fie eliberaţi.

Oficiali locali din două orașe situate în apropiere au reușit să ajungă la un acord ca SI să elibereze 170 dintre muncitorii pe care îi dețin de miercuri.

Potrivit OSDO, 140 de muncitori au fugit înainte de sosirea combatanților ISIS. Agenția de știri a SI, Amaq, a anunțat vineri că gruparea a eliberat aproximativ 300 de muncitori, dar a executat patru dintre ei pentru că aparțineau minorității druze.

Post-ul Noi veşti despre cei 300 de muncitori răpiţi de ISIS. Prizonierii au început să fie eliberaţi apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Noi veşti despre cei 300 de muncitori răpiţi de ISIS. Prizonierii au început să fie eliberaţi

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Universitatea Cluj trăiește periculos. Clubul ardelean a scăpat deocamdată de faliment

Universitatea Cluj trăiește periculos. Clubul ardelean a scăpat deocamdată de faliment – FC Universitatea Cluj a obţinut miercuri o nouă amânare în procesul prin care i se cere falimentul. Tribunalul …]

Sport 0 Comentarii

Reghecampf, cănuță om sucit. Antrenorul Stelei s-a răzgândit și îl ține în joc de glezne Iordănescu. Steaua pune condiții pentru cei șase convocați la stagiul tricolorilor din Turcia

Reghecampf, cănuță om sucit. Antrenorul Stelei s-a răzgândit și îl ține în joc de glezne Iordănescu. Steaua pune condiții pentru cei șase convocați la stagiul tricolorilor din Turcia – Tensiunile …]

Sport 0 Comentarii

Un internațional din România și-a pierdut casa din cauza clubului, care nu i-a mai plătit salariul de 10 luni

Un internațional din România și-a pierdut casa din cauza clubului, care nu i-a mai plătit salariul de 10 luni – Portarul moldovean Nicolai Calancea trăiește un adevărat calvar la Ceahlăul, un …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*