8 aprilie 2016 Comentarii 0

Noi veşti despre cei 300 de muncitori răpiţi de ISIS. Prizonierii au început să fie eliberaţi

Noi veşti despre cei 300 de muncitori răpiţi de ISIS. Prizonierii au început să fie eliberaţi

Luptători ai grupării jihadiste Statul Islamic (SI) au început să elibereze, vineri, o parte din cei aproximativ 300 de muncitori ai unei fabrici de ciment pe care i-au răpit la nord-est de Damasc, în această săptămână.

După ce, anterior, presa internaţională anunţa că 175 dintre cei 300 de oameni ţinuţi prizonieri au fost ucişi, vestea a fost infirmată, vineri seara, când Observatorul sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a anunţat că oamenii au început să fie eliberaţi.

Oficiali locali din două orașe situate în apropiere au reușit să ajungă la un acord ca SI să elibereze 170 dintre muncitorii pe care îi dețin de miercuri.

Potrivit OSDO, 140 de muncitori au fugit înainte de sosirea combatanților ISIS. Agenția de știri a SI, Amaq, a anunțat vineri că gruparea a eliberat aproximativ 300 de muncitori, dar a executat patru dintre ei pentru că aparțineau minorității druze.

Post-ul Noi veşti despre cei 300 de muncitori răpiţi de ISIS. Prizonierii au început să fie eliberaţi apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Noi veşti despre cei 300 de muncitori răpiţi de ISIS. Prizonierii au început să fie eliberaţi

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

”Câinii”, loviți din toate părțile, după 2-1 cu ASA. Adversarii îi acuză de lipsă de sportivitate și au năvălit peste dinamoviști în vestiar, ^iar propriul antrenor a luat peste picior un fotbalist: ”N-a fost la meci, a rămas la Săftica!”

”Câinii”, loviți din toate părțile, după 2-1 cu ASA. Adversarii îi acuză de lipsă de sportivitate și au năvălit peste dinamoviști în vestiar, ^iar propriul antrenor a luat peste picior …]

Sport 0 Comentarii

Benny Adegbuyi a pierdut revanșa în fața lui Rico Verhoeven! ^Olandezul l-a făcut KO în 132 de secunde / VIDEO

Benny Adegbuyi a pierdut revanșa în fața lui Rico Verhoeven! ^Olandezul l-a făcut KO în 132 de secunde / VIDEO – Rico Verhoeven (26 de ani) și-a păstrat centura la …]

Românii o terorizează pe Caroline Garcia pe Facebook! Imagine incredibilă postată de un conațional

Românii o terorizează pe Caroline Garcia pe Facebook! Imagine incredibilă postată de un conațional – Românii n-au rămas indiferenți la atacul scandalos al jucătoarei de tenis Caroline Garcia la adresa …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*