27 aprilie 2016 Comentarii 0

Norvegia ia măsuri! 3.200 de euro pentru imigranții care acceptă repatrierea

Norvegia ia măsuri! 3.200 de euro pentru imigranții care acceptă repatrierea

Autoritățile norvegiene oferă 3.200 de euro imigranţilor care acceptă să părăsească țara.

Imigranţii care locuiesc ilegal în Norvegia vor primi indemnizaţii de circa 3.200 de euro dacă aleg repatrierea, potrivit Mediafax.

Direcţia pentru Imigraţie din Norvegia (UDI) a anunţat, marţi, că va oferi un bonus de 10.000 de coroane (1.070 de euro) primilor 500 de imigranţi care vor accepta repatrierea.

Această sumă se adaugă indemnizaţiei de 20.000 de coroane (2.140 de euro) oferită oricum imigranţilor din Norvegia care acceptă repatrierea.

„Încurajăm imigranţii să plece oferind aceste sume. Dacă pleacă, noi scutim mai mulţi bani”, a explicat ministrul norvegian al Imigraţiei, Sylvi Listhaug.

Post-ul Norvegia ia măsuri! 3.200 de euro pentru imigranții care acceptă repatrierea apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Norvegia ia măsuri! 3.200 de euro pentru imigranții care acceptă repatrierea

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Simona Halep inspiră respect adversarelor: ”Sunt foarte bucuroasă că am șansa de a juca împotriva ei”

Simona Halep inspiră respect adversarelor: ”Sunt foarte bucuroasă că am șansa de a juca împotriva ei” – Simona Halep (23 ani, locul 2 WTA) o va întâlni pe Denisa Allertova (22 …]

Sport 0 Comentarii

Inter face legea în Serie A! Are maximum de puncte

Inter face legea în Serie A! Are maximum de puncte – ITALIA – etapa a 5-a Marți Udinese – AC Milan 2-3 Miercuri Carpi – Napoli 0-0 Vlad Chiricheș n-a …]

Sport 0 Comentarii

Gest incredibil al baschetbalistelor de la ICIM Arad, la un meci internațional: ^Patronul echipei îndeamnă la revoltă în sportul românesc!

Gest incredibil al baschetbalistelor de la ICIM Arad, la un meci internațional: ^Patronul echipei îndeamnă la revoltă în sportul românesc! – Jucătoarele de la BC Univ Goldiș ICIM Arad au …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*