Nouă persoane ucise într-un atac armat la o biserică din Charleston, SUA
18 iunie 2015 Comentarii 0

Nouă persoane ucise într-un atac armat la o biserică din Charleston, SUA

Nouă persoane ucise într-un atac armat la o biserică din Charleston, SUA – Un bărbat alb a deschis focul într-o biserică afroamericană istorică, în  orașul  Charleston din statul South Carolina, nouă persoane fiind ucise. Opt persoane au fost ucise pe loc, iar a noua a murit la spital, în atacul ce este anchetat ca o crimă motivată de ură, a anunţat poliţia. În fiecare miercuri seara, biserica organizează cursuri de studii biblice iar aseară, în jurul orei locale 21.05, poliția a primit un apel telefonic, prezentându-se apoi la locul faptei.

„Oameni care se roagă miercuri seara.  Un ritual, o reuniune, rugăciuni, o închinare în faţa lui Dumnezeu. O persoană îngrozitoare a intrat şi i-a împuşcat în mod inexplicabil”

Poliţia a anunţat că presupusul atacator este un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani, suplu. El purta o bluză gri cu mâneci lungi, blugi şi cizme si este considerat a fi extrem de periculos.

„Singurul motiv pentru care cineva poate să intre într-o biserică şi să împuşte oameni este ura”, a declarat primarul oraşului Charleston Joe Riley.

Departamentul de poliție din oraș a cerut oricui deține informații să sune la dispeceratul de urgențe, și au declarat că vor mobiliza toate resursele și vor depune tot efortul pentru a găsi atacatorul.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Naomi Campbell, condamnată la şase luni de închisoare

Naomi Campbell, condamnată la şase luni de închisoare – Modelul britanic Naomi Campbell a fost condamnată la şase luni de închisoare cu suspendare, după ce, în august 2009, a atacat …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

Sute de morți gasiți după ce un vas de croazieră s-a scufundat

Sute de morți gasiți după ce un vas de croazieră s-a scufundat – 331 de pasageri ai  unui vas de croaziera gasiți morți. Tragedia a avut loc lunea trecută pe …]

Actualitate 0 Comentarii

Mircea Cărtărescu va primi, pe 27 iulie, premiul de stat al Austriei pentru literatură europeană

Mircea Cărtărescu va primi, pe 27 iulie, premiul de stat al Austriei pentru literatură europeană – pe 27 iulie, la Salzburg, premiul de stat al Austriei pentru literatură europeană pe …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*