Noua siglă a Stelei înregistrată de Becali la OSIM e o ciudățenie. Ce părere ai? FOTO în articol
5 mai 2016 Comentarii 0

Noua siglă a Stelei înregistrată de Becali la OSIM e o ciudățenie. Ce părere ai? FOTO în articol

Noua siglă a Stelei înregistrată de Becali la OSIM e o ciudățenie. Ce părere ai? FOTO în articol

Gigi Becali s-a apucat din nou de „pictat” sigle, dar nici de data aceasta n-a reușit să nu se facă de râs. Niciun grafician serios din lumea asta n-ar fi avut o asemenea viziune despre desenul care ar trebui să stea în dreptul inimii pe tricoul jucătorilor. Noul desen a fost descoperit de cei de la prosport.ro.

Ca element distinctiv nou este o cruce, dar și fondul galben este de-a dreptul răpitor. De când instanța a dat câștig de cauză celor de la CSA Steaua în scandalul „marca”, Gigi Becali s-a tot jucat cu stemele înregistrate la OSIM. Nici cea pe care o poartă acum jucătorii pe echipament nu e vreo capodoperă, dar aceasta este de-a dreptul penibilă.

Gigi Becali, cel care se fălește ori de câte ori prinde ocazia cu „credința” lui, a mai pus crucea și pe autocarul echipei. A uitat însă că are în echipă și câțiva musulmani, printre care Hamroun, Kharja sau Sulley Muniru. 

steaua

Post-ul Noua siglă a Stelei înregistrată de Becali la OSIM e o ciudățenie. Ce părere ai? FOTO în articol apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Noua siglă a Stelei înregistrată de Becali la OSIM e o ciudățenie. Ce părere ai? FOTO în articol

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Hou Yifan, la jumătate de punct de titlul mondial, în meciul cu Maria Muziciuk

Hou Yifan, la jumătate de punct de titlul mondial, în meciul cu Maria Muziciuk – Hou Yifan (China) mai are nevoie de jumătate de punct pentru a cuceri titlul mondial …]

Sport 0 Comentarii

Naţionala under 19 a României, învinsă de Danemarca într-un meci amical

Naţionala under 19 a României, învinsă de Danemarca într-un meci amical – Naţionala de juniori Under 19 a României a fost învinsă cu scorul de 3-0 de selecţionata Danemarcei, într-un meci …]

Sport 0 Comentarii

Tricoul Cristinei Neagu valorează 1.200 de lei. Unde poți licita, pentru a-l obține

Tricoul Cristinei Neagu valorează 1.200 de lei. Unde poți licita, pentru a-l obține – Tricoul pe care cea mai bună handbalistă din lume în anul 2015, Cristina Neagu, l-a purtat …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*