4 mai 2016 Comentarii 0

Noul album al DJ-ului number one din SUA, dedicat și iubitei sale românce

Noul album al DJ-ului number one din SUA, dedicat și iubitei sale românce

Markus Schulz, considerat cel mai important DJ din lume, și-a lansat al șaselea album. „Watch The World” a lucrat alaturi de colegii sai de studio, dar si cu producatori din România, Soundland fiind unul din ei.

Materialul discografic cuprinde melodia „Destiny” (într-o variantă nouă), colaborari noi cu Lady V și Delacey.

Totodată, albumul cuprinde și piesa pe care Markus a realizat-o impreuna cu romanii de la Soundland, „Face Down”, in care joaca Laura Cosoi, dar si iubita lui, Adina Butar.  Prin aceasta, se poate spune că Mark Schulz și-a dedicat noul album și iubitei sale. Din 2012, a inceput si o frumoasa colaborare cu Adina Butar, talentata cantareata din Romania, pe care am auzit-o, deja, pe multe dintre piesele Dj-ului, si a carei voce nu lipseste nici de pe „Watch the world”, unde interpreteaza „You and I”.

A altă piesă cu legături românești este „Soldier”, unde a colaborat cu Naguale.

„După lansarea celor cinci albume anterioare, am vrut ca ‘Watch The World’ să reflecte momentele speciale din viața mea, din perioada copilăriei până la îndeplinirea visului de a deveni DJ. Mi-am dorit un album complex, atât prin colaborările cu producători din Romania și alte zone ale lumii,  versuri scrise cu suflet, cât și a vocilor alese cu mare tact. Materialul audio conține 17 piese, povești extraordinare ce așteaptă să fie ascultate de fiecare dintre voi, pentru că asta am vrut să evidențiez, o muzică pe care toți să o poată asculta/fredona.”, a declarat Markus Schulz.

Show ul de lansare al albumului din 29 aprilie s-a desfășurat cu casa închisă, în Los Angeles. Albumul conține două versiuni de CD-uri, una trance și cealalta acustică.

La ora actuală, Markus Schulz este cel mai votat și iubit DJ din America, fiind desemnat, ani la rand, “America’s Best DJ”.

Post-ul Noul album al DJ-ului number one din SUA, dedicat și iubitei sale românce apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Noul album al DJ-ului number one din SUA, dedicat și iubitei sale românce

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ce ar face Budescu dacă ar fi selecționer și ar trebuie să-l convoace la națională pe Budescu din China

Ce ar face Budescu dacă ar fi selecționer și ar trebuie să-l convoace la națională pe Budescu din China – Constantin Budescu (26 de ani, Dalian Yifang, liga secundă chineză), …]

Sport 0 Comentarii

BREAKING NEWS / Halep a făcut anunțul oficial în privința viitorului său. ^Ce a spus despre operație și despre participarea la Fed Cup. Când va reveni

BREAKING NEWS / Halep a făcut anunțul oficial în privința viitorului său. ^Ce a spus despre operație și despre participarea la Fed Cup. Când va reveni – Simona Halep, 24 …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*