12 mai 2016 Comentarii 0

Noul primar al Londrei a mers cu autobuzul și metroul la serviciu

Noul primar al Londrei a mers cu autobuzul și metroul la serviciu

Noul primar al Londrei a suprins încă o dată locuitorii capitalei britanice. Sadiq Khan a mers la muncă în prima zi, cu autobuzul și metroul. Fiul unui imigrant din Pakistan, Khan a fost fotografiat în timp ce aștepta autozubul într-o stație din cartierul Tooting, aflat în sudul capitalei. Ulterior, el a luat metroul până la sediul Primăriei.

Noul edil al capitalei Marii Britanii a fost așteptat, luni, de numeroși susținători care l-au aclamat și au făcut fotografii cu el.  “Vreau să mulţumesc fiecărui londonez pentru că a făcut imposibilul posibil”, a adăugat el.Sosirea lui Khan în prima zi de muncă a fost complet diferită de cea a predecesorului său, conservatorul Boris Johnson. Deşi acesta merge mult cu bicicletă, în prima zi de mandat a ajuns la Primărie cu o maşină privată.

Laburistul Sadiq Khan a fost ales în urmă cu o săptămână primar al Londrei, devenind astfel  primul edil musulman al unei mari capitale occidentale.

Post-ul Noul primar al Londrei a mers cu autobuzul și metroul la serviciu apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Noul primar al Londrei a mers cu autobuzul și metroul la serviciu

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Etapa de la baschet se încheie luni, cu meciul CSU Sibiu – Steaua

Etapa de la baschet se încheie luni, cu meciul CSU Sibiu – Steaua – CSU Atlassib Sibiu primește luni, la Sala Transilvania, vizita echipei Steaua CSM Eximbank, în ultimul meci …]

Sport 0 Comentarii

SPOILER ALERT Game of Thrones| Episodul 2 din sezonul 6 răspunde la întrebarea tuturor fanilor: Jon Snow este mort sau nu?

SPOILER ALERT Game of Thrones| Episodul 2 din sezonul 6 răspunde la întrebarea tuturor fanilor: Jon Snow este mort sau nu? – Încă de la finalul sezonului cinci, când Jon …]

Sport 0 Comentarii

Gigi află miercuri dacă va mai avea voie să folosească denumirea „Steaua”

Gigi află miercuri dacă va mai avea voie să folosească denumirea „Steaua” – Magistraţii Tribunalului Bucureşti trebuie să decidă pe 11 mai dacă finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, trebuie să …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*