6 mai 2016 Comentarii 0

Noul primar al Londrei este musulman. Laburistul Sadiq Khan a câștigat alegerile

Noul primar al Londrei este musulman. Laburistul Sadiq Khan a câștigat alegerile

Laburistul Sadiq Khan a fost ales vineri primar al Londrei, funcţie pentru care a candidat împotriva candidatului conservatorilor, aflați la putere, Zac Goldsmith, transmite Sky News.

Originar din Pakistan, Sadiq Khan a obținut 44% dintre voturile exprimate, în timp ce contracandidatul său a strâns doar 35%. Rezultatele oficiale nu au fost însă anunțate, însă avantajul obținut de Khan în fața contracandidatului său arată că acesta va fi succesorul lui Boris Johnson. Astfel, Londra va avea în premieră un primar musulman.

Funcţia de primar al Londrei oferă o platformă influentă de pe care se pot exercita presiuni asupra Guvernului în interesul celor aproximativ 8,6 milioane de locuitori ai capitalei britanice.

Post-ul Noul primar al Londrei este musulman. Laburistul Sadiq Khan a câștigat alegerile apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Noul primar al Londrei este musulman. Laburistul Sadiq Khan a câștigat alegerile

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Actriţa Anne Jackson A MURIT

Actriţa Anne Jackson A MURIT – Actriţa Anne Jackson a murit, joi, la 90 de ani, în locuința ei din Manhattan, New York (SUA). Văduva regretatului actor Eli Wallach a …]

Sport 0 Comentarii

Cinci concurenţi la o întrecere sportivă la Moeciu au făcut hipotermie

Cinci concurenţi la o întrecere sportivă la Moeciu au făcut hipotermie – Clipe grele pentru cinci concurenţi la o întrecere sportivă de la Moeciu, după ce au făcut hipotermie din …]

Sport 0 Comentarii

Hunedoara: Abia a început campania, dar actualul primar a câștigat deja alegerile

Hunedoara: Abia a început campania, dar actualul primar a câștigat deja alegerile – Comuna hunedoreană Bătrâna, situată în Munţii Poiana Ruscă, îşi cunoaşte deja viitorul primar, după ce actualul edil, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*