Nu călcați pe… turiști! Primele victimele ale petrecerilor din Vama Veche
30 aprilie 2016 Comentarii 0

Nu călcați pe… turiști! Primele victimele ale petrecerilor din Vama Veche

Nu călcați pe… turiști! Primele victimele ale petrecerilor din Vama Veche

În timp ce pentru credincioși este Săptămâna Patimilor, o perioadă de post și rugăciune, mulți turiști veniți pe litoral au ales să petreacă mai degrabă de 1 Mai, sărbătoarea distracției, care anul acesta s-a suprapus cu Paștele. Mulți au petrecut până au căzut lați… la propriu!

Încă de azi-noapte, au început petrecerile în stațiunea devenită deja simbol a sărbătorii de 1 Mai. Vama Veche a prins viață aseară, odată cu primii turiști ajunși aici și nu a mai fost mult până când plaja s-a umplut de petrecăreți.

Obosesala de pe drum și alcoolul în cantități însemnate au fost nimicitoare pentru mulți turiști care, spre dimineață, și-au făcut culcuș pe unde au apucat: pe plajă, la umbra unei… mașini sau întinși chiar pe trotuar.

Soarele puternic al amiezii îi prinsese pe mulți petrecăreți pe plajă, astfel că, cel mai probabil aceștia se vor alege cu un bronz de gradul 2 sau , însă arsurile și insolația sunt probabil cele mai comune afecțiuni după ce ai facut-o lată în Vama Veche.

vama veche (1)
vama veche (2)
vama veche (4)

Post-ul Nu călcați pe… turiști! Primele victimele ale petrecerilor din Vama Veche apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Nu călcați pe… turiști! Primele victimele ale petrecerilor din Vama Veche

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Fotbalistul-parior Mihai Costea rupe plasele în Emiratele Arabe Unite, în timp ce FRF îi coace suspendarea

Fotbalistul-parior Mihai Costea rupe plasele în Emiratele Arabe Unite, în timp ce FRF îi coace suspendarea – Fugit din România pentru a nu fi suspendat după ce a fost surprins …]

Sport 0 Comentarii

Petrolul a plecat în Turcia. Veste mare pentru stoperul Alex Benga / VIDEO

Petrolul a plecat în Turcia. Veste mare pentru stoperul Alex Benga / VIDEO – Lotul Petrolului, ultima clasată din Liga I, a plecat miercuri dimineață în Turcia, unde are două …]

Sport 0 Comentarii

Detaliul pe care Andreea Raicu l-a omis! „Te-ai dat de gol. Eşti însărcinată?”

Detaliul pe care Andreea Raicu l-a omis! „Te-ai dat de gol. Eşti însărcinată?” – Andreea Raicu şi-a pus fanii pe jar cu ultima apariţie pe contul de socializare. Bluza mai …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*