Nu mai are nicio ruşine! Oana Zăvoranu a şocat din nou! Cum s-a afişat în faţa fanilor!
1 aprilie 2016 Comentarii 0

Nu mai are nicio ruşine! Oana Zăvoranu a şocat din nou! Cum s-a afişat în faţa fanilor!

Nu mai are nicio ruşine! Oana Zăvoranu a şocat din nou! Cum s-a afişat în faţa fanilor!

Gesturile Oanei Zăvoranu i-a pus pe gânduri pe fani. În timp ce unii apreciază noua schimbare a brunetei, alţii consideră că exagerează. Aşa s-a întâmplat şi cu ultima postare a vedetei pe contul de socializare. Oana s-a fotografiat într-o ipostază mai puţin obişnuită şi a făcut totul public.

944895_869407086501842_6190610858558681615_n

În ultima vreme Oana Zăvoranu s-a schimbat total, iar postările ei din mediul virtual sunt ciudate şi  nu sunt apreciate de cele mai multe ori, de admiratori. De curând bruneta şi-a schimbat fotografia de profil, alături de care a scris şi un mesaj.  „Lucifer îmi dă forţă, frumuseţe, voinţă de fier şi tărie de caracter, încredere în mine şi în forţele mele, carismă, intuiţie selectivă la sânge şi nepăsare faţă de baliberne şi minciunile inventate de turma de proşti”, este o parte din mesajul Oanei Zăvoranu postat pe contul de socializare.

Citește și: Oana Zăvoranu, criticată dur după ce s-a închinat la Lucifer: „Era omul Diavolului de când mergea la vrăjitoare”

 

Post-ul Nu mai are nicio ruşine! Oana Zăvoranu a şocat din nou! Cum s-a afişat în faţa fanilor! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Nu mai are nicio ruşine! Oana Zăvoranu a şocat din nou! Cum s-a afişat în faţa fanilor!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Laboratoruldecariere.ro pregătește tinerii pentru piața muncii

Laboratoruldecariere.ro pregătește tinerii pentru piața muncii – Mai multe pe ejobs.ro Post-ul Laboratoruldecariere.ro pregătește tinerii pentru piața muncii apare prima dată în Libertatea.ro. Sursa: SportNews – Laboratoruldecariere.ro pregătește tinerii …]

Sport 0 Comentarii

Emoții pentru Gigi Becali și ceilalți condamnați din fotbal care au scris cărți în pușcărie. DNA le ia lucrările la control. Vizaţi sunt și profesorii universitari care au coordonat sau validat ”operele”

Emoții pentru Gigi Becali și ceilalți condamnați din fotbal care au scris cărți în pușcărie. DNA le ia lucrările la control. Vizaţi sunt și profesorii universitari care au coordonat sau …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*