8 aprilie 2016 Comentarii 0

Numele lui Elan Schwartzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu, apare în scandalul panama Papers

Numele lui Elan Schwartzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu, apare în scandalul panama Papers

Numele încă unui român apare în scandalul Panama Papers. Este vorba despre nimeni altul decât fostul soț al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg. Potrivit riseproject.ro, 19 milioane de dolari au intrat într-un cont offshore manevrat de Elan Schwartzenberg în Lichtenstein.

Banii au venit de la magnatul media Rupert Murdoch, căruia afaceristul româno-israelian i-a vândut o firmă românească de panotaj ce controla aproximativ 17 la sută din publicitatea stradală, transferul având loc în anul 2000.

Documentele #PanamaPapers arată și că Elan Schwartzenberg, acum anchetat pentru corupție, a înființat mai multe companii offshore la casa de avocatură Mossack Fonseca. Una dintre acestea, susțin procurorii DNA, ar fi intermediat mita primită de fostul primar Radu Mazăre de la constructorul israelian, Avraham Morgenstern, pentru contractul privind un cartier de locuințe sociale în Constanța.

Rise Project informează că Elan Schwartzenberg a apelat des, în a doua parte a anilor ‘90, la serviciile registratarului panamez Mossack Fonseca prin intermediul căruia a înființat patru firme offshore în Insulele Virgine Britanice. Le-a folosit apoi ca paravane în afacerile derulate în România.

Post-ul Numele lui Elan Schwartzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu, apare în scandalul panama Papers apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Numele lui Elan Schwartzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu, apare în scandalul panama Papers

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Djokovici nu pune semnul egal între băieți și fete: ”Ar trebui să primim premii mai mari”

Djokovici nu pune semnul egal între băieți și fete: ”Ar trebui să primim premii mai mari” – Tenismanul sârb Novak Djokovici, câștigătorul turneului Masters 1.000 de la Indian Wells, a …]

Sport 0 Comentarii

Cum se antrenează polițistele de frontieră. Sunt cu adevărat periculoase | VIDEO

Cum se antrenează polițistele de frontieră. Sunt cu adevărat periculoase | VIDEO – Sunt tinere, frumoase, istețe, dar periculoase pentru cei certați cu legea. Au trecut de un examen dur …]

Sport 0 Comentarii

Trei tricolori, surprinși de paparazzi petrecând în club înaintea meciului cu Finlanda

Trei tricolori, surprinși de paparazzi petrecând în club înaintea meciului cu Finlanda – Fotbaliştii naţionalei României s-au pregătit prin cluburi pentru meciul cu Finlanda, 1-1, joi, disputat pe Arena Naţională. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*