Nuntă regală în Suedia – Prințul Carl Philip s-a căsătorit cu fostul model Sofia Hellqvist
14 iunie 2015 Comentarii 0

Nuntă regală în Suedia – Prințul Carl Philip s-a căsătorit cu fostul model Sofia Hellqvist

Nuntă regală în SuediaNuntă regală în Suedia – Prințul Carl Philip s-a căsătorit cu fostul model Sofia Hellqvist – Într-o ceremonie fastuoasă, la Palatul Regal de la Stockholm, Prințul Philip (36) a luat-o de soție pe Sofia Hellqvist (30). Carl Philip ocupă locul al treilea în ordinea de succesiune la tron, după sora sa mai mare, prinţesa Victoria, şi după fiica acesteia, prinţesa Estelle, în vârstă de trei ani. La ceremonie au participat în jur de 550 de invitati.

Alături de părinţii prinţului Carl Philip, regele Carl Gustaf al XVI-lea şi regina Silvia ai Suediei au fost invitați reprezentanţi ai mai multor familii regale din lume, între care regina Sonja a Norvegiei, regina Margrethe II a Danemarcei, regina Maxima a Olandei, regina Mathilde a Belgiei şi prinţesa Hisako Takamado a Japoniei . Cei doi s-au cunoscut într-un restaurant în 2010, făcându-şi publică relaţia după o scurtă perioadă. Prinţul suedez a ocupat locul al nouălea în topul 20 al celor mai frumoşi bărbaţi din familiile regale europene, alcătuit de revista Forbes în anul 2008.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Ştiri Externe 0 Comentarii

Primele alegeri locale din mandatul lui Kim Jong-un în Coreea de Nord

Primele alegeri locale din mandatul lui Kim Jong-un în Coreea de Nord – Duminică au avut primele alegeri locale din mandatul lui Kim Jong-un, potrivit presei oficiale nord-coreene, rata de …]

Cerințele cântărețului Robbie Williams

Cerințele cântărețului  Robbie Williams – Robbie Williams concertează vineri în Piaţa Constituţiei din București. Scena măsoară 57 de metri lungime şi 30 de metri adâncime și întreaga producţie va fi …]

Editorial 0 Comentarii

Beyonce îsi dezamăgește fanii

Beyonce îsi dezamăgește fanii – Știrea cum că, Beyonce are „un anunț important” de făcut în cadrul interviului cu Good Morning America, a pus fanii pe jar. Fanii cântareței se asteptau la o dezvăluire de proporții mari din partea acesteia, precum o a doua sarcină sau un nou turneu mondial.

În cadrul interviului de marți dimineața, Beyonce anuntă că… este vegană. Cantareața susține că acest stil de viața este foarte benefic pentru silueta sa, dar și pentru felul în care îi arată pielea, observând schimbări bune în tonusul și claritatea tenului.

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*