8 mai 2016 Comentarii 0

O angajată a Hexi Pharma a fost agresată în trafic

O angajată a Hexi Pharma a fost agresată în trafic

O angajată a Hexi Pharma a fost agresată vineri în trafic. Femeia se afla în mașina firmei, iar agresiunea s-a produs în timp ce stătea la semafor.

Angajata Hexi Pharma a fost agresată vineri dimineață, în timp ce se îndrepta spre serviciu. „Avea o mașină inscripționată cu Hexi Pharma. S-a oprit la stop și cineva a venit i-a deschis ușa și a luat-o la bătaie”, a declarat Loredana Albu, purtătoarea de cuvânt a Hexi Pharma, scrie tolo.ro.

Sâmbătă au avut loc mai multe percheziții la puncte de lucru ale societăţii Hexi Pharma, acasă la patronul Dan Condrea, dar şi la 25 de spitale din Bucureşti şi alte 21 de judeţe, care au încheiat contracte cu compania farmaceutică. Poliţiştii au ridicat documente şi probe, fiind vizate acte contabile şi contracte încheiate de societate cu instituţii ale statului.

Post-ul O angajată a Hexi Pharma a fost agresată în trafic apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – O angajată a Hexi Pharma a fost agresată în trafic

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Elevii români pot câștiga telefoane,tablete sau camere video

Elevii români pot câștiga telefoane,tablete sau camere video – Europarlamentarul PSD Emilian Pavel, împreună cu Asociația pentru Voluntariat Social, lansează la nivel național Concursul Eu&UE prin care invită liceenii din toată țara …]

Sport 0 Comentarii

Ioan Becali, daune de 400 de ori mai mici la Heinrich Schorsch. Giovani declarase despre fostul investitor de la FC Baia Mare: ”E agent SS, o omorât evrei!”

Ioan Becali, daune de 400 de ori mai mici la Heinrich Schorsch. Giovani declarase despre fostul investitor de la FC Baia Mare: ”E agent SS, o omorât evrei!” – Impresarul …]

Sport 0 Comentarii

Steaua a mai ratat o țintă din mercato. ”Va continua cu noi”

Steaua a mai ratat o țintă din mercato. ”Va continua cu noi” – Preşedintele clubului FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat, pentru Dolce Sport, că fundașul Michael Ngadeu nu va merge …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*