18 aprilie 2016 Comentarii 0

O braziliancă a plătit o avere ca să se sărute cu Ricky Martin. Care a fost suma | VIDEO

O braziliancă a plătit o avere ca să se sărute cu Ricky Martin. Care a fost suma | VIDEO

O femeie de afaceri din Brazilia, Ana Paola Diniz, a plătit o sumă colosală pentru privilegiul de a-l săruta pe cântărețul Ricky Martin. Ea a plătit nu mai puțin de 90.000 de dolari pentru acest capriciu. Femeia și-a făcut hatârul la o gală caritabilă care a avut loc la Sao Paolo și care a fost organizată de Fundația Americană de Cercetări pentru combaterea SIDA.

Se pare că fericita câștigătoare a câștigat dreptul de a-l săruta pe artist în urma unei licitații. Ana Paola Diniz este deținătoarea unui salon de frumusețe pentru mascote, iar momentul ei de tandrețe cu muzicianul de 44 de ani a fost imortalizat în fotografii care s-au răspândit repede pe internet.

Doamna respectivă se pare că nu a fost câtuși de puțin deranjată de faptul că starul a profitat de această acțiune umanitară pentru a-și prezenta public noua iubire: Jwan Yosef, un artist plastic de origine siriană, cu 12 ani mai tânăr decât el.

Ricky Martin este burlac din luna ianuarie a anului 2014, când s-a despărţit de Carlos Gonzales Abella, după o relaţie de aproape şapte ani. Cei doi au împreună gemenii Matteo şi Valentino, aduşi pe lume de o mamă surogat.

Post-ul O braziliancă a plătit o avere ca să se sărute cu Ricky Martin. Care a fost suma | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – O braziliancă a plătit o avere ca să se sărute cu Ricky Martin. Care a fost suma | VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Păzea, ”Bestia” s-a întors! Serena Williams își bagă în sperieți concurența

Păzea, ”Bestia” s-a întors! Serena Williams își bagă în sperieți concurența – Românii asteaptă primul titlu de Mare Șlem al carierei pentru Simona Halep, 24 de ani și locul 2 …]

Sport 0 Comentarii

Puzderie de meciuri. Două partide de baraj și o partidă marcată de doliu, Anglia – Franța!

Puzderie de meciuri. Două partide de baraj și o partidă marcată de doliu, Anglia – Franța! – BARAJ EURO 2016 21.45 Danemarca – Suedia (în tur, 1-2) 21.45 Slovenia – Ucraina (în  tur, 0-2) …]

Sport 0 Comentarii

LPF a anunțat echipa turului, în care se regăsesc doar doi fotbaliști de națională. Viitorul are patru titulari, cât Astra și Steaua la un loc

LPF a anunțat echipa turului, în care se regăsesc doar doi fotbaliști de națională. Viitorul are patru titulari, cât Astra și Steaua la un loc – Revista LPF a alcătuit …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*