18 aprilie 2016 Comentarii 0

O face de 10 ori pe zi! O tânără și-a pierdut jobul și prietenii din cauza dependenței de sex

O face de 10 ori pe zi! O tânără și-a pierdut jobul și prietenii din cauza dependenței de sex

Sami Walton, o tânără de 29 de ani, a descoperit că este dependentă de sex în jurul vârstei de 20 de ani. Din cauza asta și-a pierdut locul de muncă și mulți dintre prieteni. Pentru ea dependența de sex este la fel de rea ca aceea ce droguri sau de alcool.

Femeia susține că lumea nu ar trebui să mai privească dependența de sex ca fiind ceva amuzant sau dezirabil, ba dimpotrivă. Este o problemă pe care nu o poți ține sub control și poate avea consecințe din cele mai neplăcute.

”Bărbații își imaginează că o astfel de femeie, care vrea sex tot timpul, ar fi partenera ideală. Dar niciunul dintre iubiții mei nu a putut face față. Sunt foarte norocoasă că l-am întâlnit pe James, actualul meu iubit. Nu numai că a reușit să-mi reziste până acum, dar mă susține și nu mă judecă în zilele mele proaste”, a declarat Sami.

Totuși, dacă iubitul ei este mult prea obosit și nu mai reușește să facă față, are o colecție de jucării sexuale pe care a cheltuit nu mai puțin de 1.500 de lire.

James recunoaște și el că o parteneră dependentă de sex nu este deloc așa cum își imagina.

”La începuturi am crezut că am câștigat la loterie, dar pe măsură ce trec anii, pe măsură ce mai îmbătrânesc și eu devine epuizant. Fac tot posibilul să fiu înțelegător”, a spus James la rândul lui.

Sami și-a dat seama că are o problemă la 20 de ani, la finalul unei relații de lungă durată. Ajunsese să călătorească prin toată țara ca să facă sex cu bărbați, dar și cu femei. Ea a mărturisit că devenise și foarte periculos pentru că ajungea acasă cu persoane despre care nu știa absolut nimic. La un moment dat și-a pierdut și jobul, iar când a mers la medic a primit medicamente împotriva anxietății.

Într-un final, spre norocul ei, și-a găsit un partener care să o înțeleagă și să o susțină. La un moment dat a ajuns la performanța de a face sex de 40 de ori într-un singur weekend.

Post-ul O face de 10 ori pe zi! O tânără și-a pierdut jobul și prietenii din cauza dependenței de sex apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – O face de 10 ori pe zi! O tânără și-a pierdut jobul și prietenii din cauza dependenței de sex

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Francezii și-au luat revanșa în fața tricolorilor

Francezii și-au luat revanșa în fața tricolorilor – Francezii şi-au luat revanşa, după ce, în duelul de marţi dintre cele două echipe, naţionala României s-a impus cu 4-3, înformează frf.ro. …]

Sport 0 Comentarii

Ilie Năstase merge pe mâna Simonei Halep: ”Strycova nu deține armele necesare”

Ilie Năstase merge pe mâna Simonei Halep: ”Strycova nu deține armele necesare” – Simona Halep (5 WTA) o va întâlni pe Barbora Strycova (Cehia, 37 WTA) în optimile de finală …]

Sport 0 Comentarii

Împacă și capra, și varza, și Armata? ^Edward Iordănescu, antrenorul revelației Pandurii, pe lista Stelei, dacă Reghe nu vine

Împacă și capra, și varza, și Armata? ^Edward Iordănescu, antrenorul revelației Pandurii, pe lista Stelei, dacă Reghe nu vine – Mirel Rădoi şi-a anunţat demisia din funcţia de antrenor principal …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*