11 mai 2016 Comentarii 0

O face și p-asta! Paris Hilton va produce un documentar despre ea în Ibiza

O face și p-asta! Paris Hilton va produce un documentar despre ea în Ibiza

Paris Hilton (35 de ani) a anunțat că va produce un documentar despre viața ei. Așa cum era de așteptat acesta va fi filmat la Ibiza, Spania.

 

Abia despărțită de iubit, moștenitoarea imperiului Hilton se pare că nu se plictisește și are planuri mari de viitor. Aceasta a anunțat că va face un documentar despre ea, ce va fi regizat de Don Argott și Sheena Joyce. Filmările vor începe în aceasta vara pe insula distracției, Ibiza.

Paris va discuta în documentarul autorizat despre cum a câștigat notorietate și despre sextape-ul care a făcut-o celebră, cum a schimbat-o celebritatea și va examina ce impact are imaginea ei asupra tinerelor de azi.

„Paris Hilton este o Marilyn Monroe modernă-frumoasă, simbol, faimoasă în întreaga lume, în atenția mass mediei și neînțealeasă. Suntem încântați să lucrăm cu Paris și să explorăm relațiile ei complicate cu publicul, cu presa și politica pe car eo formează percepția noastră despre o celebritate modernă”, au declarat Argott și Joyce, cei care vor regiza documentarul.

Post-ul O face și p-asta! Paris Hilton va produce un documentar despre ea în Ibiza apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – O face și p-asta! Paris Hilton va produce un documentar despre ea în Ibiza

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Șoferul din Brăila care a lovit mortal cinci persoane aflate într-o stație, a fost reținut!

Șoferul din Brăila care a lovit mortal cinci persoane aflate într-o stație, a fost reținut! – Marius Negoiță, şoferul din Brăila care pe 4 aprilie a intrat cu maşina într-un …]

Sport 0 Comentarii

Tragedie în sport! Un antrenor acuzat de abuzuri sexuale asupra minorilor a murit în pușcărie!

Tragedie în sport! Un antrenor acuzat de abuzuri sexuale asupra minorilor a murit în pușcărie! – Un antrenor american de gimnastică, Marvin Sharp (49 de ani), fost tehnician al sportivelor …]

Sport 0 Comentarii

Stejarii s-au încălzit într-o parcare pentru marele meci cu Italia, de la Cupa Mondială

Stejarii s-au încălzit într-o parcare pentru marele meci cu Italia, de la Cupa Mondială – Naționala de rugby a României întâlnește duminică, de la ora 16,30, pe Stadionul Sandy Park din …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*