8 mai 2016 Comentarii 0

O femeie de 65 de ani, batjocorită de propriul fiu. S-a întâmplat în Vaslui

O femeie de 65 de ani, batjocorită de propriul fiu. S-a întâmplat în Vaslui

O femeie din satul Fedeşti, judeţul Vaslui, a fost violată de propriul fiu, un bărbat de 32 de ani. În trecut, individul a făcut puşcărie pentru aceiaşi faptă.

Bărbatul de 32 de ani din satul Fedeşti şi-a violat mama şi în anul 2009, el ajungând atunci în închisoare. El a fost eliberat la sfârşitul anului trecut şi s-a întors acasă, la părinţii, după ce acestora li s-a făcut milă de el.

Culmea, bărbatul a recidivat după câteva luni şi şi-a violat şi bătut din nou mama. Disperată, femeia şi-a reclamat copilul la poliţie.

Mai mult, femeia le-a spus oamenilor legii că, de când l-a primit pe individ acasă, a fost violată nu o dată, ci de patru ori, dar nu a spus nimic de frică. Bărbatul şi-a recunoscut, senin, faptele.

Individul a ajuns pe mâna oamenilor legii care au cerut un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, urmând ca acesta să fie acuzat de viol.

Post-ul O femeie de 65 de ani, batjocorită de propriul fiu. S-a întâmplat în Vaslui apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – O femeie de 65 de ani, batjocorită de propriul fiu. S-a întâmplat în Vaslui

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Pandurii a ținut în șah Dinamo Moscova, CFR Cluj a pierdut cu rușii

Pandurii a ținut în șah Dinamo Moscova, CFR Cluj a pierdut cu rușii – Formația Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, scor 2-2, amicalul disputat sâmbătă cu Dinamo Moscova …]

Sport 0 Comentarii

Nadal, uluit de Djokovici: ”Nimeni nu a jucat tenis la acest nivel în toată istoria!”

Nadal, uluit de Djokovici: ”Nimeni nu a jucat tenis la acest nivel în toată istoria!” – Sârbul Novak Djokovici este într-o formă incredibilă, în acest start de 2016. Liderul mondial …]

Sport 0 Comentarii

PRELIMINARII EURO 2016, FEROE – ROMÂNIA (duminică, ora 19:00, TVR 1). Nici Feroe nu se mai teme de noi. ^”Vom încerca să producem surpriza și să învingem România”

PRELIMINARII EURO 2016, FEROE – ROMÂNIA (duminică, ora 19:00, TVR 1). Nici Feroe nu se mai teme de noi. ^”Vom încerca să producem surpriza și să învingem România” – Pescarii …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*