1 aprilie 2016 Comentarii 0

O fetiță de 4 ani a scăpat de viol după ce și-a mușcat agresorul de penis

O fetiță de 4 ani a scăpat de viol după ce și-a mușcat agresorul de penis

O fetiță de doar patru ani dintr-o localitate din Rezina, Republica Moldova, a reușit să scape de viol, după ce un adolescent de 17 ani a acostat-o.

Potrivit polițiștilor moldoveni, bărbatul a a urcat-o cu forța pe fetiță în căruță și a dus-o în pădurea de la marginea satului, unde a obligat-o să îi facă sex oral.

Fetița l-a mușcat însă de organul genital și a reușit să fugă înapoi acasă, unde i-a povestit mamei totul. „A venit plângând și i-a spus mamei sale că a trântit-o jos, a pupat-o, îi dădea pantalonașii jos. A încercat, dar nu a reușit să își bată joc de dânsa”, a povestit o mătușă a micuței.

Agresorul micuței este acum internat, însă după ce va fi externat va ajunge direct în arest. Potrivit legii din Republica Moldova, acesta riscă o pedeapsă de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață.

Post-ul O fetiță de 4 ani a scăpat de viol după ce și-a mușcat agresorul de penis apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – O fetiță de 4 ani a scăpat de viol după ce și-a mușcat agresorul de penis

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Crimă în Bucureşti. Un bărbat a fost ucis în timp ce se pregătea să facă un grătar

Crimă în Bucureşti. Un bărbat a fost ucis în timp ce se pregătea să facă un grătar – Un bărbat a fost descoperit mort, duminică seara, în curtea casei pe …]

Sport 0 Comentarii

Celebrul „El Chapo”, transferat într-o închisoare lângă granița cu SUA

Celebrul „El Chapo”, transferat într-o închisoare lângă granița cu SUA – ”El Chapo” Guzman a fost transferat, sâmbătă, într-o închisoare din Ciudad Juarez, în nordul Mexicului, în apropiere de frontiera …]

Un câine blocat pe acoperiș, salvat de pompieri la Constanța

Un câine blocat pe acoperiș, salvat de pompieri la Constanța – Un câine maidanez a fost salvat, azi dimineață, de pompierii constănțeni. Animalul ajunsese, nu se știe în ce condiții, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*