O fetiță din Sibiu reprezintă România la Little Miss World Universe 2016
10 mai 2016 Comentarii 0

O fetiță din Sibiu reprezintă România la Little Miss World Universe 2016

O fetiță din Sibiu reprezintă România la Little Miss World Universe 2016

Sibianca Bianca Drăghiciu va concura din partea României la ediția din acest an a concursului Little Miss World Universe, ce va avea loc zilele acestea în stațiunea Bodrum, din Turcia.

Puștoaica în vârstă de 11 ani ce va purta drapelul țării noastre se va lupta cu reprezentante din toate colțurile lumii, țări precum USA, Ucraina, Armenia, Crimea, Cipru, India, Kârgâztan, Muntenegru, Africa de Sud, Grecia, Turcia sau Bulgaria.

Bi, cum îi mai spun prietenii Biancăi Drăghiciu, este o fetiță frumoasă, isteață şi foarte harnică! Frecventează de aproape cinci ani cursurile Şcolii de Modeling Cleopatra Popescu, timp în care a reușit să-și formeze prezenţa scenică, să-şi învingă emoţiile din faţa aparatelor foto sau să-şi formeze deprinderi şi aptitudini necesare pentru acest gen de competiții.

Are un portofoliu bogat, obţinut în urma numeroaselor prezentări de modă şi şedinţe foto, pentru designeri vestimentari sau magazine de profil (broşuri, bannere publicitare, afişe şi reclame pentru diverse brand-uri sau evenimente mondene), dar şi ca prezentatoare în cadrul unei emisiuni TV din Braşov. Bianca i-a convins pe organizatorii concursului că poate reprezenta cu succes România în cadrul Little Miss World Universe 2016.

Timp de 10 zile, cât va dura așa numita tabără de frumuseţe, Bianca va trebui să accepte provocările unei astfel de competiții: ședințe foto, mers şi prezenţă scenică, dezinvoltură, cultură generală sau alte probe specifice acestor concursuri.

 

13177794_878253932320737_910331556437598054_n

Post-ul O fetiță din Sibiu reprezintă România la Little Miss World Universe 2016 apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – O fetiță din Sibiu reprezintă România la Little Miss World Universe 2016

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Seism în sportul mondial! ^Maria Șarapova, una dintre rivalele Simonei Halep, depistată pozitiv la un control antidoping!

Seism în sportul mondial! ^Maria Șarapova, una dintre rivalele Simonei Halep, depistată pozitiv la un control antidoping! – Anunț-șoc făcut luni de rusoaica Maria Șarapova (28 de ani și locul 7 …]

Sport 0 Comentarii

România va găzdui a IX-a ediție a World Rugby Nations Cup

România va găzdui a IX-a ediție a World Rugby Nations Cup – România va găzdui, în luna iunie, cea de-a IX-a ediție a World Rugby Nations Cup, turneu care va …]

Sport 0 Comentarii

Costel Gâlcă, carne de tun în fața Realului? ^Un fost coleg de națională îl avertizează: ”Să-și ia traista cu el, va lua multe goluri”. Real – Espanyol, ora 21:30 / VIDEO

Costel Gâlcă, carne de tun în fața Realului? ^Un fost coleg de națională îl avertizează: ”Să-și ia traista cu el, va lua multe goluri”. Real – Espanyol, ora 21:30 / …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*