4 mai 2016 Comentarii 0

O învățătoare din Vaslui, «săltată» de mascați pentru contrabandă de țigări

O învățătoare din Vaslui, «săltată» de mascați pentru contrabandă de țigări

O învățătoare suplinitoare în vârstă de 26 de ani, de la Școala Bălțați, din comuna vasluiană Tătărăni, a fost ridicată de mascați, zilele trecute, fiind acuzată de contrabandă de țigări.

Alina Mădălina Idriceanu (26 de ani) a fost prinsă cu mașina burdușită cu țigări, la Vama Albița, iar din interceptările anchetatorilor reiese chiar că ea ar fi coordonatorul unui grup de de traficanți de țigări, scrie Vremea Nouă.

În dosarul în care este cercetată pentru contrabandă, învățătoarea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, dar, în urma contestației, ea a scăpat doar cu control judiciar. Astfel, aceasta se va putea întoarce în fata elevilor, până la o sentință definitivă.

Mascații au ”săltat-o” în urma descinderilor ample, efectuate de Poliția de Frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Husi. Opt persoane, fată de care s-au adunat probe privind fapte de contrabandă cu țigări, au fost reținute în acelasi dosar și, apoi, arestate pentru 30 de zile de instanța de la Huși. Tribunalul Vaslui însă a considerat că atât Alina, cât și ceilalți șapte suspecți, pot fi lăsați liberi, sub control judiciar, cu condiția ca ei să nu ia legătura unii cu alții, pe durata anchetei.

«Îi merge mintea, dar face tot felul de prostii»

Vestea că doamna învătătoare a fost încătusată a fost intens comentată în comunitate. “Eu locuiesc aproape de ea. Știu când au venit mascații cu perchezițiile și am înteles că i-au găsit acasă dovezi că face contrabandă. Unii spuneau că i-au găsit și o mașinărie de timbrat pachetele cu tigări. O fi frumoasă, îi merge mintea, dar face tot felul de prostii. Nu era asa, dar are un iubit care e în închisoare și a nimerit într-un anturaj rău”, a povestit un vecin.

De altfel, tânăra nu ar fi o necunoscută pentru oamenii legii. Are la Primăria Tătărăni amenzi de aproape 10.000 de lei, a fost condamnată penal pe fond, pentru că și-a agresat doi consăteni și, mai mult, și-ar fi atacat cu cuțitul și o vecină. Cu tot acest ”istoric”, femeia a reușit, anul acesta, să devină suplinitoare la școala din Bălțați, un sat din comună.

Foto: Vremea Nouă

Post-ul O învățătoare din Vaslui, «săltată» de mascați pentru contrabandă de țigări apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – O învățătoare din Vaslui, «săltată» de mascați pentru contrabandă de țigări

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

FC Botoșani, antrenament cu cagule, la Gura Humorului, la -15 grade Celsius

FC Botoșani, antrenament cu cagule, la Gura Humorului, la -15 grade Celsius – Lotul celor de la FC Botoșani, pregătit de Cristi Pustai, se află în cantonament de o săptămână …]

Sport 0 Comentarii

Egal pentru Corona Brașov, succes pentru HCM Roman

Egal pentru Corona Brașov, succes pentru HCM Roman – Echipa de handbal Corona Brașov a terminat la egalitate, 24-24 (13-13) meciul cu polonezele Pogon Baltica Szczecin, în prima partidă din …]

Sport 0 Comentarii

Cupa Davis: România – Slovenia. ^La Arad, primul va scoate racheta Marius Copil! Liderul tricolorilor, Adi Ungur, n-a câștigat niciun meci în 2016 / LIVE BLOG

Cupa Davis: România – Slovenia. ^La Arad, primul va scoate racheta Marius Copil! Liderul tricolorilor, Adi Ungur, n-a câștigat niciun meci în 2016 / LIVE BLOG – CUPA DAVIS – …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*