27 aprilie 2016 Comentarii 0

O nouă lovitură pentru TVR! Rămâne fără emisiunea „Starea Nației” a lui Dragoș Pătraru

O nouă lovitură pentru TVR! Rămâne fără emisiunea „Starea Nației” a lui Dragoș Pătraru

Situația din cadrul Televiziunii Române este din ce în ce mai neclară, ceea ce îi determină pe unii dintre realizatori să renunțe la colaborarea cu instituția.

„Starea Nației”, una dintre cele mai urmărite emisiuni, realizată de Dragoș Pătraru, pleacă de la TVR: Anunțul a fost făcut pe site-ul stareanatiei.ro.

„STAREA NAȚIEI PLEACĂ DE LA TVR

În legătură cu emisiunea Starea Nației.
Situația se prezintă în felul următor. Aici, la TVR, e haos total. Există un Consiliu de Administrație, dar nu funcționează cum trebuie, pentru că nu există un președinte director general.

Apoi, CA-ul este format din două tabere aproape ireconciliabile, care se porcăiesc între ele, având drept scop preluarea puterii în TVR.

Diferența dintre cele două tabere politice este de un singur vot. Nu poate exista în aceste condiții o strategie clară și o voință puternică, pentru ieșirea din faliment”, se arată în mesajul respectiv.

„Pe scurt, eu nu mai am cu cine să vorbesc despre situația noastră, a echipei care face această emisiune. Nu suntem plătiți de două luni, adică nu ne-am primit banii pe luna martie, un act adițional expiră la finele acestei săptămâni și nimeni nu ne poate spune dacă există voința de a continua aici cu această emisiune…”, se arată într-o înregistrare realizată de Dragoș Pătraru.

Post-ul O nouă lovitură pentru TVR! Rămâne fără emisiunea „Starea Nației” a lui Dragoș Pătraru apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – O nouă lovitură pentru TVR! Rămâne fără emisiunea „Starea Nației” a lui Dragoș Pătraru

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Tezaure dacice furate de niște cehi, recuperate de procurori

Tezaure dacice furate de niște cehi, recuperate de procurori – Mai multe obiecte de patrimoniu, sustrase de un grup de cehi din rezervaţia arheologică a cetăţilor dacice din Munţii Orăştiei …]

Ce nenorocire pe frontul din Afganistan! Un arbitru român a fost împușcat de talibani deghizați în polițiști!!!

Ce nenorocire pe frontul din Afganistan! Un arbitru român a fost împușcat de talibani deghizați în polițiști!!! – Nenorocire în teatrele de operațiuni în care operează militari români. În timpul …]

Sport 0 Comentarii

Cursă aeriană de coșmar: 17 pasageri au fost răniți din cauza turbulențelor

Cursă aeriană de coșmar: 17 pasageri au fost răniți din cauza turbulențelor – Un avion al Hong Kong Airlines a fost nevoit să aterizeze de urgență în Bali, la doar …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*