27 aprilie 2016 Comentarii 0

O nouă lovitură pentru TVR! Rămâne fără emisiunea „Starea Nației” a lui Dragoș Pătraru

O nouă lovitură pentru TVR! Rămâne fără emisiunea „Starea Nației” a lui Dragoș Pătraru

Situația din cadrul Televiziunii Române este din ce în ce mai neclară, ceea ce îi determină pe unii dintre realizatori să renunțe la colaborarea cu instituția.

„Starea Nației”, una dintre cele mai urmărite emisiuni, realizată de Dragoș Pătraru, pleacă de la TVR: Anunțul a fost făcut pe site-ul stareanatiei.ro.

„STAREA NAȚIEI PLEACĂ DE LA TVR

În legătură cu emisiunea Starea Nației.
Situația se prezintă în felul următor. Aici, la TVR, e haos total. Există un Consiliu de Administrație, dar nu funcționează cum trebuie, pentru că nu există un președinte director general.

Apoi, CA-ul este format din două tabere aproape ireconciliabile, care se porcăiesc între ele, având drept scop preluarea puterii în TVR.

Diferența dintre cele două tabere politice este de un singur vot. Nu poate exista în aceste condiții o strategie clară și o voință puternică, pentru ieșirea din faliment”, se arată în mesajul respectiv.

„Pe scurt, eu nu mai am cu cine să vorbesc despre situația noastră, a echipei care face această emisiune. Nu suntem plătiți de două luni, adică nu ne-am primit banii pe luna martie, un act adițional expiră la finele acestei săptămâni și nimeni nu ne poate spune dacă există voința de a continua aici cu această emisiune…”, se arată într-o înregistrare realizată de Dragoș Pătraru.

Post-ul O nouă lovitură pentru TVR! Rămâne fără emisiunea „Starea Nației” a lui Dragoș Pătraru apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – O nouă lovitură pentru TVR! Rămâne fără emisiunea „Starea Nației” a lui Dragoș Pătraru

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

La înmormântarea lui Marian Dârță nici clopotele nu au bătut cum trebuie. Vedetele nu au venit să-l conducă pe ultimul drum pe creator

La înmormântarea lui Marian Dârță nici clopotele nu au bătut cum trebuie. Vedetele nu au venit să-l conducă pe ultimul drum pe creator – Marian Dârţă, numit şi „Stilistul vedetelor”, …]

Sport 0 Comentarii

Record mondial în alpinismul la altitudine pentru românca Dor Geta Popescu (12 ani)

Record mondial în alpinismul la altitudine pentru românca Dor Geta Popescu (12 ani) – În luna decembrie (pe 8, la ora locală 12,40), alpinista română Dor Geta Popescu, în vârstă de …]

Sport 0 Comentarii

LIGA 1. Pandurii Târgu Jiu – ACS Poli Timişoara (ora 18:00, Digi 1, Dolce, Look) / LIVESCORE

LIGA 1. Pandurii Târgu Jiu – ACS Poli Timişoara (ora 18:00, Digi 1, Dolce, Look) / LIVESCORE – Liga 1, etapa a XIV-a Pandurii Târgu Jiu – ACS Poli Timişoara …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*