O pisică refuză să plece din locul în care stăpânul a părăsit-o în urmă cu un an FOTO
6 aprilie 2016 Comentarii 0

O pisică refuză să plece din locul în care stăpânul a părăsit-o în urmă cu un an FOTO

O pisică refuză să plece din locul în care stăpânul a părăsit-o în urmă cu un an FOTO

O pisicuță extrem de tristă le-a frânt inima internauților din Belgorod, Rusia. Felina a fost fotografiată de mai multe ori în ultimul an în același loc unde, se pare, stăpânul său a abandonat-o. 

În urmă cu un an, stâpânii pisicii s-au mutat din zonă și au decis că în noua lor casă nu mai este loc și pentru aceasta. Singură și, după cum arată, foarte tristă, felina a rămas pe loc, iar de atunci nu a mai plecat de pe strada pe care a locuit o viață.

Localnicii din zonă, care au fotografiat-o de mai multe ori în același loc, spun că pisica ar fi încercat să fugă după mașina stăpânilor, dar când a obosit s-a oprit în mijlocul drumului, pe o gură de canal. De atunci, acesta este locul unde poate fi văzută cel mai des.

pisica1

”Este un bun exemplu despre cât de insensibili pot fi oamenii și cât de loiale pot fi animalele”, a declarat un localnic, care îi îndeamnă pe trecători să o hrănească.

De altfel, mulți internauți s-au grăbit să demonteze această frumoasă poveste, spunând că, cel mai probabil, mâța revine în acel loc tocmai pentru că primește mâncare.

Post-ul O pisică refuză să plece din locul în care stăpânul a părăsit-o în urmă cu un an FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – O pisică refuză să plece din locul în care stăpânul a părăsit-o în urmă cu un an FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

ATA Racing Show. Cine a câștigat la cele patru clase și cine a făcut show

ATA Racing Show. Cine a câștigat la cele patru clase și cine a făcut show – Pilotul braşovean Dan Gîrtofan a fost responsabil cu spectacolul la ATA Racing Show, eveniment …]

Sport 0 Comentarii

Șumudică: “Dacă nu ne calificăm, trebuie să ieșim în piața publică, să ne pună ștreangul de gât tuturor”

Șumudică: “Dacă nu ne calificăm, trebuie să ieșim în piața publică, să ne pună ștreangul de gât tuturor” – Marius Șumudică, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a vorbit la Dolce Sport …]

Sport 0 Comentarii

Gata cu atletismul, acum cântă! ^Betty Andrei, campioană la 4X400 m, concurează la ”X Factor” / GALERIE FOTO

Gata cu atletismul, acum cântă! ^Betty Andrei, campioană la 4X400 m, concurează la ”X Factor” / GALERIE FOTO – Atletismul i-a adus numeroase medalii, dar inima ei înclină spre muzică. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*