29 aprilie 2016 Comentarii 0

O româncă de 20 de ani a murit în Germania! Plecase din țară pentru că nu își găsea de lucru

O româncă de 20 de ani a murit în Germania! Plecase din țară pentru că nu își găsea de lucru

Daniela, o fostă elevă de la un liceu de prestigiu din Râmnic, a fost ucisă cu bestialitate în Germania.

Daniela, o tânără de 20 de ani din localitatea vrânceană Vintileasca, a avut parte de un sfârșit teribil în Germania, unde plecase să lucreze, deoarece în România nu își găsea de lucru.

Daniela, care a terminat studiile anul trecut la Colegiul Național Alexandru Vlahuță din Râmnicu Sărat, a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia lângă Frankfurt, iar lângă trupul neînsuflețit al Danielei zăcea și cel al iubitului tinerei, un cetățean albanez. După o cercetare amănunțită a locuinței, polițiștii au găsit mai multe droguri, însă aceștia nu pot preciza încă motivele morții violente a acestora.

Tânăra își dorea foarte mult să înceapă o viață nouă și să își ajute familia, plecând anul trecut din țară. Luni, părinții Danielei au primit însă cumplita veste a morții ei după ce au bănuit că se întâmplă ceva rău, deoarece de câteva zile fata lor nu mai răspundea la telefon.

Criminaliștii germani iau în calcul și ipoteza ca tânăra să fi fost ucisă de iubitul ei care, ulterior, s-ar fi sinucis, însă nimic nu a fost confirmat oficial până acum.

Sursa foto: ramnicpress.ro

Post-ul O româncă de 20 de ani a murit în Germania! Plecase din țară pentru că nu își găsea de lucru apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – O româncă de 20 de ani a murit în Germania! Plecase din țară pentru că nu își găsea de lucru

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Victorie și calificare! Minaur Baia Mare joacă ACUM cu Skjern, în grupele Ligii Campionilor

Victorie și calificare! Minaur Baia Mare joacă ACUM cu Skjern, în grupele Ligii Campionilor – În min. 40, Minaur conduce cu 19-17. La pauză a fost 15-11. ––- Minaur Baia …]

Reghecampf pus la punct de un fost stelist: ”Ce poți să fii dacă ai stăpân? Sclav!”

Reghecampf pus la punct de un fost stelist: ”Ce poți să fii dacă ai stăpân? Sclav!” – Laurențiu Reghecampf nu se arată deranjat de faptul că patronul Gigi Becali se …]

Sport 0 Comentarii

Țara în care a fost interzisă mesageria WhatsApp. Care a fost motivul

Țara în care a fost interzisă mesageria WhatsApp. Care a fost motivul – Mesageria Whatsapp a fost interzisă în Brazilia. Decizia a fost luată de un judecător dintr-un stat aflat …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*