29 aprilie 2016 Comentarii 0

O româncă de 20 de ani a murit în Germania! Plecase din țară pentru că nu își găsea de lucru

O româncă de 20 de ani a murit în Germania! Plecase din țară pentru că nu își găsea de lucru

Daniela, o fostă elevă de la un liceu de prestigiu din Râmnic, a fost ucisă cu bestialitate în Germania.

Daniela, o tânără de 20 de ani din localitatea vrânceană Vintileasca, a avut parte de un sfârșit teribil în Germania, unde plecase să lucreze, deoarece în România nu își găsea de lucru.

Daniela, care a terminat studiile anul trecut la Colegiul Național Alexandru Vlahuță din Râmnicu Sărat, a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia lângă Frankfurt, iar lângă trupul neînsuflețit al Danielei zăcea și cel al iubitului tinerei, un cetățean albanez. După o cercetare amănunțită a locuinței, polițiștii au găsit mai multe droguri, însă aceștia nu pot preciza încă motivele morții violente a acestora.

Tânăra își dorea foarte mult să înceapă o viață nouă și să își ajute familia, plecând anul trecut din țară. Luni, părinții Danielei au primit însă cumplita veste a morții ei după ce au bănuit că se întâmplă ceva rău, deoarece de câteva zile fata lor nu mai răspundea la telefon.

Criminaliștii germani iau în calcul și ipoteza ca tânăra să fi fost ucisă de iubitul ei care, ulterior, s-ar fi sinucis, însă nimic nu a fost confirmat oficial până acum.

Sursa foto: ramnicpress.ro

Post-ul O româncă de 20 de ani a murit în Germania! Plecase din țară pentru că nu își găsea de lucru apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – O româncă de 20 de ani a murit în Germania! Plecase din țară pentru că nu își găsea de lucru

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Portarul Bogdan Lobonț a împlinit astăzi 38 de ani și a primit o veste bună

Portarul Bogdan Lobonț a împlinit astăzi 38 de ani și a primit o veste bună – Bogdan Lobonț (28 de ani) se află sub contract cu AS Roma din 2009, …]

Ronaldo a bătut trei recorduri: nimeni n-a mai realizat asta până acum în Liga Campionilor

Ronaldo a bătut trei recorduri: nimeni n-a mai realizat asta până acum în Liga Campionilor – Cristiano Ronaldo a fost eroul celor de la Real Madrid în returul cu Wolfsburg, …]

Sport 0 Comentarii

Totul a ieşit la iveală! Silviu Prigoană şi Mihaela s-au căsătorit. Cine i-a dat de gol!

Totul a ieşit la iveală! Silviu Prigoană şi Mihaela s-au căsătorit. Cine i-a dat de gol! – Chiar dacă au vrut să îşi ţină relaţia departe de lumina reflectoarelor, până …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*