2 mai 2016 Comentarii 0

O tabără cu peste 1.000 de imigranți ilegali a fost evacuată în nordul Parisului

O tabără cu peste 1.000 de imigranți ilegali a fost evacuată în nordul Parisului

O tabără ilegală care a fost instalată în nordul Parisului a fost evacuată de autorități. Tabăra, în care locuiau peste 1.000 de imigranți, a fost construită sub o linie de metrou de suprafață.

Este pentru a treia oară începând din luna martie când tabăra ilegală din zona stației Stalingrad este evacuată. În total, aproximativ 20 de operațiuni de acest tip au fost întreprinse în capitala franceză din 2 iunie 2015 și până în prezent.

Luni, la câteva minute după ora locală 06.00, primii migranți, mai ales sudanezi și afgani, au început să se urce în autobuzele care urmau să-i transporte spre centre de primire în Ile-de-France și în alte zone, transmite Agerpres.

Duminică, în tabără au fost înregistrați între 400 și 500 de migranți, dar numărul lor era mult mai mare luni. Puțin după ora 08.00, 1.044 erau deja plecați, iar alte în jur de 300 de persoane așteptau să se îmbarce în autobuze, sub supravegherea poliției, a indicat prefectura.

 

Post-ul O tabără cu peste 1.000 de imigranți ilegali a fost evacuată în nordul Parisului apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – O tabără cu peste 1.000 de imigranți ilegali a fost evacuată în nordul Parisului

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Reacții după tragere la sorți. Ciprian Marica: ^”Cu Elveția poți să ataci, cu Albania ești condamnat să câștigi!”. Ce a spus Burleanu

Reacții după tragere la sorți. Ciprian Marica: ^”Cu Elveția poți să ataci, cu Albania ești condamnat să câștigi!”. Ce a spus Burleanu – REACȚII DUPĂ TRAGEREA LA SORȚI Ciprian Marica, …]

Sport 0 Comentarii

Toni Conceicao, noul antrenor de la CFR: ”Locul pe care ne aflăm nu e demn de acest club”

Toni Conceicao, noul antrenor de la CFR: ”Locul pe care ne aflăm nu e demn de acest club” – Portughezul Toni Conceicao s-a întors la CFR după șase ani de …]

Sport 0 Comentarii

Elena Gheorghe, mesaj emoționant pentru tatăl ei

Elena Gheorghe, mesaj emoționant pentru tatăl ei – Elena Gheorghe și-a sărbătorit tatăl, sâmbătă, de Sf. Gheroghe, și i-a transmis un mesaj prin intermediul unei rețele de socializare. ”La mulți …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*