16 aprilie 2016 Comentarii 0

O tânără care s-a sinucis le-a lăsat un bilet devastator părinților: “Vreau să vă spun ceva”

O tânără care s-a sinucis le-a lăsat un bilet devastator părinților: “Vreau să vă spun ceva”

O tânără din Marea Britanie a decis să-și pună capăt zilelor, după mai mulți ani în care s-a luptat cu depresia. Anielka Jennings a fost găsită moartă de tatăl ei. Lângă ea, era un bilet pe care a scris că vrea să le spună ceva părinților ei.

Tânăra de 17 ani s-a sinucis anul trecut, după ce timp de ani de zile s-a luptat cu depresia. Când avea 12 ani, ea a suferit un infarct, în urma căruia a avut nevoie de un transplant de inimă. De atunci, adolescenta a devenit depresivă. A fost de mai multe ori la medici psihiatri, însă starea ei nu s-a îmbunătățit. Mai mult de atât, cu luni înainte ca să se sinucidă, mama ei a cerut de urgență două programari la un spital de boli psihice. Deși fata recunoscuse că și-a provocat singură răni, medicii nu au considerat cazul ei o urgență.

Tânăra a fost găsită moartă de către tatăl ei, iar lângă ea se afla un bilet de adio pe care a scris că “trebuie să vă spun ceva”. Anielka nu a dat, însă, alte informații, scrie mirror.co.uk.
Tânăra se afla într-o relație abuzivă cu un bărbat de 39 de ani și ajunsese să plângă aproape încontinuu. Mai mult, ea găsise o aplicație pe care tatăl ei o scrisese pentru a cere ajutor social în urma problemelor cu care se confruntă din cauza ei. Bărbatul a explicat că erau mai multe detalii despre comportamentul ei, destul de intime, lucru care a necăjit-o și mai tare.

După moartea ei, a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili dacă medicii au procedat corespunzător în acest caz.

 

 

Post-ul O tânără care s-a sinucis le-a lăsat un bilet devastator părinților: “Vreau să vă spun ceva” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – O tânără care s-a sinucis le-a lăsat un bilet devastator părinților: “Vreau să vă spun ceva”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

România exclusă de la Eurovision

România exclusă de la Eurovision – România a fost exclusă de la Eurovision. Motivul pentru care a fost luată această decizie îl reprezintă datoriile Televiziunii Române. Termenul limită până la …]

Sport 0 Comentarii

Costel Gâlcă se încurajează înaintea celei de-a treia ciocniri cu Barcelona / GALERIE FOTO&VIDEO

Costel Gâlcă se încurajează înaintea celei de-a treia ciocniri cu Barcelona / GALERIE FOTO&VIDEO – Espanyol, echipă antrenată de Costel Gâlcă, primește miercuri seară vizita Barcelonei, în manșa secundă a optimilor …]

Sport 0 Comentarii

AMICAL ITALIA – ROMÂNIA (marți, ora 21:45, Pro TV). ^Tricolorii vor juca la Bologna cu tricouri speciale în memoria victimelor din Colectiv

AMICAL ITALIA – ROMÂNIA (marți, ora 21:45, Pro TV). ^Tricolorii vor juca la Bologna cu tricouri speciale în memoria victimelor din Colectiv – Jucătorii echipei naționale vor purta marți, la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*