19 aprilie 2016 Comentarii 0

O tânără de 18 ani a transmis live violul prietenei ei. Ce explicaţie le-a dat poliţiştilor | VIDEO

O tânără de 18 ani a transmis live violul prietenei ei. Ce explicaţie le-a dat poliţiştilor | VIDEO

O tânără de 18 ani a ajuns în arestul poliţiei după ce a transmis live, prin intermediul unei aplicaţii a telefonului mobil, violul prietenei ei.

Totul s-a întâmplat în luna februarie, când Marina Lonina (18 ani) şi prietena ei au consumat băuturi alcoolice împreună cu Raymond Boyd Gates (29 de ani). La un moment dat, tânărul a dezbrăcat-o şi a abuzat-o sexual pe prietena Marinei, în timp ce aceasta trasmitea totul live, prin intermediul unei aplicaţii pe telefon.

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/7raBWaPn-3U” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Cazul a ţinut trează atenţia presei, mai ales pentru că prietena Marinei este minoră, iar cele două erau prietene bune.

Marina Lonina a recunoscut, în faţa judecătorilor, că şi-a înregistrat prietena în timp ce era violată, dar susţine că prin acest gest a vrut, de fapt, să o ajute. Declaraţia ei nu are însă credibilitate în faţa procurorilor, deoarece, spun ei, Marina Lonina este auzită, pe filmare, când râde şi chicoteşte cu violatorul.

La rândul lui, cel care a violat-o pe fată este acuzat de răpire şi agresiune sexuală şi poate face ani grei de închisoare.

Post-ul O tânără de 18 ani a transmis live violul prietenei ei. Ce explicaţie le-a dat poliţiştilor | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – O tânără de 18 ani a transmis live violul prietenei ei. Ce explicaţie le-a dat poliţiştilor | VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

O tânără judoka a decedat în somn! Avea doar 15 ani

O tânără judoka a decedat în somn! Avea doar 15 ani – Felicia Papuc (15 ani), o tânără care practica judo la Liceul cu Program Sportiv Focşani, a murit miercuri …]

Sport 0 Comentarii

Andreea Marin, declaraţie de dragoste pentru Tuncay, pe Facebook. Nici el nu s-a lăsat mai prejos

Andreea Marin, declaraţie de dragoste pentru Tuncay, pe Facebook. Nici el nu s-a lăsat mai prejos – După ce Tuncay a postat, pe pagina lui de Facebook, o fotografie şi …]

Reacţia Adrianei Bahmuţeanu, atunci când mama ei i-a spus La mulţi ani! „Ai grijă că ai termen la tribunal”

Reacţia Adrianei Bahmuţeanu, atunci când mama ei i-a spus La mulţi ani! „Ai grijă că ai termen la tribunal” – Pe 7 mai, Adriana Bahmuţeanu împlineşte 42 de ani, iar …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*